Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Rytmen er der - farten også, for Morten Fuhlendorff

DM Rally 
23/05/16 

Men det er en hård nyser af en klasse hvor i Morten Fuhlendorff og Stig Mejlbjerg skal prøve at nærme sig podieplaceringerne i deres hurtige og sjove Citroen C2R2, til DM2/MRS2/Anderup El Rally skulle de prøve at udvikle samarbejdet i bilen, og få mere fart og flow i kørslen.
 

Ingen undskyldning, men klassen er vel nok Danmarks hårdeste, her i er alle talenterne krydret med hurtige erfarne kørere samlet, men Morten og Stig var klar, den skulle have gas fra første kørte meter.

’Vi lærer prøve for prøve, og tager en prøve af gangen, for der er ikke langt fra hero til zero, og køreerfaring er, hvad vi begge har brug for, for hver eneste gennemførte prøve, bliver vi klogere omkring det at køre en hastighedsprøve med fuld gas, det er bare så sjovt, sagde Morten efter løbet.

Et gearkasse ophæng drillede, og ødelagde rytmen i gearskiftet, så derfor prøvede Morten at reparere det efter SS4, af med bundpladen, og der blev repareret nødtørftigt, med en tidsstraf på 5 sekunder, problemet kom igen på SS6, nu må det laves hundrede procent til næste minrallysyd rally.

Ind som samlet 6’er i klassen, og 22’ere generelt, det var de begge tilfredse med, med mere erfaring ind under huden med hjem i bagagen, at køre rigtige hastighedsprøver er bare sjovt og udfordrende, og så i en rigtig sjov bil, en Citroen C2R2.

Teamet takker løbsledelse og alle løbets officials for et fantastisk rally, med udfordrende prøver, det her er rigtig rally, når man kan tage hjem med et stort smil på…

Temaet takker sponsorerne for opbakningen til at kunne udøve deres passion for rallysporten : MFT – eurol – Square Oil

Allan Post


Læs mere om:
  • Fyn
  • 21/05/16 - Fyn - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: