Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Fighteren Jacob Jensen

DM Rally 
23/05/16 

Set i hans Peugeot 208 R2s bakspejl efter Anderup El Rallyet på Fyn, da kunne han være tilfreds med hans deja-vu fra løbet, efter en start hvor adrenalinen efter stuntet på SS1 lige skulle bundfælde sig.
 

På hjemmebane, men med 3 ugers sygdom i kroppen, så skulle Jacob Jensen sammen med sin vanlige codriver Claus Kammersgaard jagte en podieplads til Team RacerShoppen, dette skulle ske til Anderup El Rally/DM2/MRS2, og i den potente Peugeot 2085 R2er, og i dansk rallysports mest potente klasse, her er der ikke plads til blødsødenhed og at starte stille ud, nej de 3 prøver som hver skulle forceres 3 gange, der skulle der attack på, fra første kørte meter, GO!!

Og det var der, men da et jump blevet angrebet med flad sål i begrænseren, så resulaterede det i en giga snurretur med 165 Km/t, derefter ville bilen ikke start, dette stunt kostede et lille minut, kunne dette overhovedet indhentes på nogen måde?

Ja og Nej !, Jacob måtte finde ekstra motivation og gnist inde i sig selv, jagten blev sat ind, fra en 12. plads i klassen efter SS1, så kunne han ved mål på løbet konstatere, at meget blev hentet ind igen, sidste prøve afgjorde tingene, på løbets Power Stage kørt de klassens tredjehurtigste tid og 7. hurtigste generelt, det gav klassens 4. plads, og ind som 13. hurtigste generelt, meget godt skuldret set i lyset af tidstabet på Prøve 1.

Så tilfredshed med dagens resultat, fejlen på SS1 kan ikke rettes, men derefter viste Jacob fightervilje til Dronningens fortjeneste medalje, hver prøve herefter var en power stage for Jacob og Claus, og de leverede varen, og kunne med værdighed og stolthed modtage teamets hyldest efter sidste prøve, og det på dagen før hans fødselsdag.

Allan Post


Læs mere om:
  • Fyn
  • 21/05/16 - Fyn - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: