Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Frederik Vesti - rigtig glad, trods manglende resultater

Formel Ford - DK 
20/05/16 

Det startede rigtig fint om lørdagen. Og da først den værste kilden i maven havde lagt sig, viste frederik virkelig flot kørsel. Han havde fat i det rigtige. I tidtagningen kørte han raceren ind på en flot P2. Der var stor glæde i teamet. Men derfra gik det ikke helt som forventet og håbet.
 

Søndagens warmup blev som bekendt kørt på våd bane, og det var fint at få testet yderligere med regndækkene. Til 1. heat var der kommet mere regn, men dog var det holdt op med at regne. Frederik var klar, og glædede sig til at komme ud i regnen. Men til starten var han uheldig og stallede. Da han kom igang igen var han P8. Han fik kørt sig flot op til P4. Godkendt!


(Foto: '71 Media)

Men det endte ikke der. I heat 2 gentog scenariet sig, og denne gang endte han nede som P10, inden han fik gang i bilen igen. Igen viste han flot kørsel og kørte raceren i mål til en 5. plads. Men det var tydeligt at han var frustreret. Dog var han meget klar i mælet: "Det er min egen fejl - og den er rettet nu. Det sker ikke igen."

Til 3. og sidste heat havde teamet besluttet at skifte Frederiks 4. gear, for at få lidt mere topfart. Men ved en fejl fik mekanikeren monteret det forkerte tandhjul, så istedet for mere fart, tabte han ca 15 km/t på toppen. Og selvom Frederik var temmelig træt af uheldet, så er han alt i alt godt tilfreds med weekenden: "Vi har gjort mange rigtige ting i denne weekend. Der er kommet godt fart i bilen, og jeg føler mig godt tilpas med det hele. Jeg kommer igen - bare rolig."

Dan Knudsen
71 Media


Læs mere om:
  • Frederik Vesti
  • Ring Djursland
  • 15/05/16 - Ring Djursland - Formel Ford - DK
  •