Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Daniel Lundgaard - glad for nogle tætte kampe

Formel Ford - DK 
19/05/16 

Efter 2 afdelinger af sæsonen er det, udefra set, svært at få øje på en seriøs udfordrer til Daniel Lundgaard. Daniel ser skræmmende stærk ud, og har kun afgivet en 1. plads endnu. Og på Ring Djursland var det også svært at se hvem der skal kunne nå ham.
 

Det er dog ikke sådan Daniel selv ser på det: "jeg er rigtig glad for at der er kommet rigtig meget fart på konkurrenterne - det giver et federe ræs, og gør mig skarpere. Jeg er jo nødt til at fokusere 100% gennem hele løbet, for de her gutter kører rigtig stærkt."


(Foto: '71 Media)

Og måske har han lidt ret i sine antagelser. På Padborg Park var afstanden til konkurrenterne meget stor, mens den på Ring Djursland er blevet mindre. Og især Michael Christiansen, teamkollega Christian Rasmussen og Mikel Höyer, har meldt deres ankomst i toppen. Men for Daniel er der stadig kun fokus fremad. "Bilen kører rigtig godt, og jeg nyder bare tiden derude."

Næste afdeling er på Rudskogen i Norge, og der er Daniel også klar over at han skal holde øje med spejlene. Vi glæder os til at se om udfordrerne til topplaceringerne kommer tættere på, og hvordan Daniel tackler det.

Dan Knudsen
71 Media


Læs mere om:
  • Daniel Lundgaard
  • Ring Djursland
  • 15/05/16 - Ring Djursland - Formel Ford - DK
  •