Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Beholdt føring trods alvorligt uheld

Yokohama
SuperCup 

20/05/16 
Yokohama

Lasse M. Sørensen fører fortsat Yokohama Super Cup, selv om han blev sendt af banen
Årets tredje afdeling af Yokohama Super Cuppen blev ikke den weekend, som Lasse M. Sørensen havde håbet på. I det sidste af søndagens tre løb på Ring Djursland endte hans Opel Astra OPC nemlig med heftig kontakt med et autoværn, så teenageren fra Hammel måtte en tur på sygehuset for at blive checket. Alligevel formåede han at holde fast i sin føring i mesterskabet.
 

”Jeg var i hård kamp med en konkurrent, og det endte med, at vi havde kontakt. Om vi havde forskellig hastighed eller forskellige linjer igennem svinget, kan jeg ikke vurdere,” fortæller Lasse M. Sørensen. ”Under alle omstændigheder ramte vi hinanden, og jeg blev derefter slynget rundt, så min bil ramte barrieren med siden til.”


Efter løbet på Ring Djursland så Lasse M. Sørensens bil ikke så flot ud som før

Konkurrenten blev udelukket på baggrund af episoden, alt imens Lasse M. Sørensen blev kørt til Skejby Sygehus for at blive checket.

”Det var heldigvis ikke så slemt som først antaget,” siger han. ”Det var mest slaget, jeg fik. De holdt mig til observation i et par timer, og så fik jeg lov til at tage hjem, men jeg har da i de efterfølgende dage døjet med hovedpine, smerter i nakke og ryg og så svimmelhed.”

Inden uheldet var det blevet til to andenpladser for Lasse M. Sørensen. I det første af de tre løb kørte han sig fra femte- til andenpladsen, mens han i det andet løb også var fremme at føre, men til sidst måtte han overgive føringen til den konkurrent, som han senere havde sammenstødet med.

”Jeg fører stadig mesterskabet, for jeg fik nogle okay point, selv om det skete,” siger Lasse M. Sørensen.

”For racerbilens vedkommende så det mere voldsomt ud, end det egentligt var. Buret har ikke taget skade, men bilen skal have ny venstre dør, ny venstre bagskærm, ny bagbro, nye ruder og nyt fjederben. Der er bestilt nye stumper, og de er på vej hjem fra Tyskland, så jeg bliver klar igen til næste løb.”

Sørensen


Læs mere om:
  • Lasse M. Sørensen
  • Ring Djursland
  • 15/05/16 - Ring Djursland - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: