Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Kevin Verner øger sin føring

Legend Car 
18/05/16 

Ved weekendens løb på Ring Djursland udbyggede Kevin Verner sin føring i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen. Weekenden startede ellers ikke helt som planlagt, da der kom mere regn end Autoforum Racing Team Silkeborg havde lagt planerne efter.
 

Inden kvalifikationen havde Kevin og ARTS teamet set på vejrudsigten. Der kom dog mere vand end forventet og da bilen ikke var sat op til det meget vand, kørte Kevin kun en tiende plads hjem.

”Vi havde ikke ændret på vores setup, da vi troede der ville noget mindre vand. Når det er vådt på Ring Djursland kan vi ikke få bilen til at dreje ordentligt, så vi satsede” fortalte Kevin.


Bilen styrede ikke så godt i regnvejr.
(Foto: Motorsporten.dk)

Weekendens første løb blev afviklet på våd asfalt og der kunne den unge Kevin kun forsøge at forsvare sin startplacering som nummer seks. Solen tittede heldigvis frem efter første løb, så både Kevin og ARTS teamet blev mere optimistiske.

Det andet løb skulle køres på en tør bane og Kevin startede som nummer syv. Straks efter starten var det tydeligt at nu passede bilens setup perfekt. Kevin kæmpede sig stille og roligt op gennem feltet og kørte som første bil over målstregen, da løbet blev flaget af med det ternede flag.


Det var stadig vådt i første løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

Weekendens sidste løb var den samme forestilling. Fra en femteplads kørte han sig igen op gennem feltet. Det var tydeligt Kevin var hurtig og endnu en gang tog han en flot sejr og fik dermed nogle gode point sat ind på kontoen til mesterskabet.


I tørvejr kørte Kevin sig sikkert op gennem feltet.
(Foto: Motorsporten.dk)

”Da banen tørrede op, så var det bare lige på og hårdt. Jeg holdt mig til vores taktik og det gav gevinst. Bilen var fantastisk at køre da det blev tørt, der havde teamet og jeg ramt helt rigtigt” slutter Kevin Verner


Kevin Verner vandt også weekendens sidste løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

Kevin fører nu mesterskabet med 18 point og næste gang han kan sætte point ind på kontoen, er om små fjorten dage ved Classic Race Aarhus.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Ring Djursland
  • 15/05/16 - Ring Djursland - Legend Car
  •