Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

FDM sport

En weekend med blæs på for Voetmann

FDM sport 
18/05/16 

En weekend med blæs på, der startede fredag d. 6. maj med 4 frie træninger, hvor vi lå stabilt i top 5, med overskud til at øge farten og optimismen til at gøre det.
 

Lørdagens strabadser startede i med en warm-up for at få farten i kroppen igen, og som navnet siger for at varme op til kvalifikationen, som var det næste på dagsordenen. Men lige pludselig havde vi et stort problem med at effekten på motoren ændrede sig negativt da bilen blev varm, som resulterede i at vi ikke kunne følge med til top 5. Vi troede vi havde fundet fejlen til kvalifikationen men desværre var den der stadig, som gjorde vi slet ikke kunne følge med.


(Foto: Voetmann Racing)

Vi testede alt på bilen og udskiftede nogle komponenter med god tro og krydsede fingere for at vi nu havde fundet fejlen. Da starten gik til første løb kørte bilen optimal i et par omgange hvor den der efter faldt i effekten.

Andet løb skulle køres søndag d. 8. og vi havde endnu en gang skilt bilen ad for at lede efter fejlen, og efter tilsvarende fejl på en modstanders bil, gjorde vi samme procedure for at vinde over fejlen. Starten gik og endnu en gang var vi med i starten og var hurtig oppe på en 5 igen med destination mod de 4 forankørende. Niklas lavede uheldigvis en fejl bremsning og måtte snurre rundt. Han kom først i gang igen som sidste mand, og kørte sig op på en 6 plads da motoren endnu en gang tabte effekten.


(Foto: Voetmann Racing)

En weekend der kunne være blevet til meget mere, men blev stoppet af sort uheld på den mekaniske front. Det blev til en 6 plads i første løb og en 7 plads i andet løb. Men stadig som sammenlagt 3’er i mesterskabet og med kun få point op til nr. 2.

Voetmann Racing


Læs mere om:
  • Niklas Voetmann
  • Våler
  • 08/05/16 - Våler - FDM sport
  •      ASETEK SIMSPORTS