Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Daniel Lundgaard scorer hattrick på Ring Djursland

Formel Ford - DK 
17/05/16 

I den forgangne weekend, blev 4-5-6 afdeling af DM i Formel Ford afviklet på ring Djursland, den førende i mesterskabet, Daniel Lundgaard, viste igen topform, han var ganske enkelt øverst på listen i samtlige sessioner.
 

Tidtagningen blev en magtdemonstration, hvor tiden blev sat med en margin på næsten 5/10 sek, og selv en regnvåd bane i første heat kunne ikke ændre ved det faktum, at Daniel var kommet for at vinde, her nåede den unge kører at føre med næsten 10 sekunder, inden han reducerede tempoet, og kørte sejren sikkert hjem.


(Foto: Lundgaard Racing)

Solen kom til Djursland i andet og tredje heat, selvom konkurrenterne her havde fundet mere fart, sluttede Daniel i front i sin hurtige Petronas Mygale SJ07. Selvom det stadigt er tidligt på sæsonen, er det godt at have fyldt kontoen godt op med point, udtaler Daniel, der nu glæder sig til det næste løb om fire uger i Norge på Rudskogen banen.

Med venlig hilsen
Lundgaard Racing


Læs mere om:
  • Daniel Lundgaard
  • Ring Djursland
  • 15/05/16 - Ring Djursland - Formel Ford - DK
  •