Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Ny klassesejr til Jesper Bisted

Rally Sprint 
15/05/16 

En uge efter, at Jesper Bisted og Arly Larsen tog en klassesejr i Rallye Sulinger Land i Tyskland, gjorde de det igen. På hjemmebane i Horsens. Ved Horsens Automobil & Motor Klubs Pinsesprint i byens sydlige industrikvarter lykkedes det ikke blot mandskabet i den hvide og grønne Suzuki Swift Maxi 1600 at tage en ny klassesejr, men også at score en generel andenplads.
 


(Foto: Bisted Motorsport)

”Det var en fin bane, og i det store og helt kørte det bare for os,” siger Jesper Bisted.”Jeg kunne virkeligt mærke, at det giver noget at have kørt et stort løb i Tyskland weekenden før. Det giver meget. Vi skulle ikke bruge tid på at finde bremsepunkter.”

Helt problemfrit var rallysprintet i Horsens dog ikke for Jesper Bisted og Arly Larsen.

”I det første heat blev vi sendt ud med tre biler foran os, som skulle overhales,” fortæller Suzuki-chaufføren. ”Den sidste, jeg skulle overhale, trak ind, da jeg var i gang med at passere ham. Vi ramte hinanden. Heldigvis skete der ikke ret meget, men der er lidt, som skal poleres væk.”

Næste udfordring for Bisted Motorsport bliver anden afdeling af Danmarksmesterskabet i rally, som køres lørdag den 21. maj på det vestlige Fyn.

”Vi skal bare lige sætte fire nye dæk på og fylde benzin på, så er vi klar. Vi skal helst have en klassesejr, men minimum en top 3 i klassen,” siger Jesper Bisted.

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Arly Larsen
  • Jesper Bisted
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: