Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Lamborghini Super Trofeo

Dennis Lind vinder sin anden sejr i Lamborghini Blancpain Super Trofeo

Lamborghini
Super Trofeo 

14/05/16 

På Silverstone har Dennis Lind været dominerende gennem den første del af weekenden. Først førte han an i de to træninger fredag, hvorefter han satte sig på pole og vandt det første løb. Dennis Lind, der kører for Raton Racing, vandt sin anden sejr, og fører i PRO klassen.
 


Dennis Lind
(Foto: Lamborghini Squadra Corse)

Podiet i den anden af seks dobbelt events i Lamborghini Blancpain Super Trofeo blev ud over Dennis Lind, besat af Vito Postiglione fra Imperiale Racing og 18-årige Martin Kodric fra Bonaldi Motorsport.

Dennis Lind:
Helt fra starten tænkte jeg kun på at presse på, for at lægge afstand til de andre, da det er meget svært at overhale på denne bane. Under den første omgang kæmpede jeg med Loris Spinelli, men fra midten af løbet havde jeg ingen problemer overhovedet.


(Foto: Lamborghini Squadra Corse)

Weekendens andet løb på Silverstone køres søndag kl 14:20 (CET), og man kan følge det via live streaming på hjemmesiden for Lamborghini Squadra Corse: squadracorse.lamborghini.com/en/live. Løbene kan også genses på Automobili Lamborghini youtube kanal: youtube.com/Lamborghini.


Læs mere om:
  • Dennis Lind
  •