Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Det må gerne blive som sidst

Legend Car 
14/05/16 

Sidste gang på Padborg Park fik Kevin Verner en masse gode point på kontoen. Det vil han også prøve på i denne weekend på Ring Djursland.
 

Kevin Verner fik en masse point til mesterskabet i åbningsløbet og det skulle han også gerne have i denne weekend, for selv om han havde en fantastisk weekend så fører han kun mesterskabet med fire point.

”Jeg skulle gerne have en lige så god weekend, som den på Padborg og køre nogle flere point ind” fortalte Kevin inden ARTS teamet tog af sted fra Silkeborg. Kevin fortæller også at han og teamet håber det holder tørt i weekenden.


Kevin glæder sig til en god weekend på Ring Djursland.
(Foto: Motorsporten.dk)

”Sådan en Legend Car er ikke rigtig bygget til regnvejr, så det må gerne holde tørt for min skyld” fortæller den unge racerkører. Planen går kort ud på at han skal samle en masse point og udbygge sin føring i mesterskabet, så det bliver spændende at følge bilen med nummer 512 på siden.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Ring Djursland
  • 15/05/16 - Ring Djursland - Legend Car
  •