Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Martin Vedel går efter Top 6: På Ring Djursland har konkurrenterne en klar fordel

Danish
Supertourisme
Turbo 

14/05/16 

I forhold til den slet og ret forrygende sæsonstart i DST med en sejr i første heat på Padborg Park for 14 dage siden er Martin Vedel ret ydmyg overfor den kommende løbsweekend på Ring Djursland: Kun Top 6?
 

Data fra Padborg Park antyder jo, at der er mere end Top 6 i den unge odensianer: I det klare solskin på Padborg Park havde han hele tiden farten og viljen til at være med fremme og det lignede længe en drømmedebut. Der blev lidt spoleret af en kollision i tredje heat hvorefter han udgik - men på trods af det manglende udbytte ligger Martin Vedel altså på femtepladsen i mesterskabet.

"Men det var på Padborg Park", forklarer Martin Vedel, "hvor jeg har testet flere gange. På Ring Djursland bliver det første gang, og derfor har de erfarne kørere fra sidste år en klar fordel".


Martin Vedel var helt fremme på Padborg Park. På Ring Djursland går han ydmygt efter Top 6.

Det er altså forklaringen på hans forsigtige udmelding, men planen for at udligne forskellen i erfaring er klar: "Jeg får rigtigt travlt med at lære bilen at kende på Ring Djursland og at få fundet et godt setup i de to træninger lørdag".

Her hjælper det stærke Prego Racing selvfølgelig også, for i teamet samler de også data fra teamkammeraten og den mesterskabsførende Michel Nykjær samt Ole Petersen, der allerede i 2015 viste at han kunne vinde på Ring Djursland.

Martin Vedels strategi for weekenden er dog også klar: "Udover at holde mig i Top 6, så skal alle heatene også gennemføres denne gang. Min femteplads i mesterskabet er et godt udgangspunkt, så nu skal der flere points på kontoen".

Claus Ebberfeld
ViaRETRO.com


Læs mere om:
  • Martin Vedel Mortensen
  • Ring Djursland
  • 15/05/16 - Ring Djursland - Danish Supertourisme Turbo
  •