Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FDM sport

Succesfuld Aquila Synergy debut i Norge!

FDM sport 
14/05/16 

Aquila Racing Cars nye Synergy biler havde en fantastisk debut på Våler banen i Norge.
I startopstillingen var 15 dygtige kørere i de nye Aquila Synergy racere klar til at indtage Våler banen i det norske. For første gang kunne de 15 kørere afprøve deres talent på den 2,3 km lange racerbane med træning og løb både fredag, lørdag og søndag den første weekend i maj.
 

Det skulle vise sig at blive nogle meget spændende løb de unge kørere skulle igennem i deres Aquila Synergy racere.

Finalen blev kørt i et strålende forårsvejr på den norske bane og der var kamp til stregen! Igen viste det sig, at Aquila Racing Cars med den nye Aquila Synergy har skabt en klasse hvor køreregenskaber kan være altafgørende. Løbet blev meget tæt og der var drama til de sidste afgørende sekunder af løbet.

”Det var fantastisk at se den begejstring Aquila Synergy raceren og de unge talenter vakte i Norge – både blandt tilskuerne og speakerne samt ikke mindst i blandt de norske motorsports folk”, fortæller Dan Suenson, ejer af Aquila Racing Cars, der roser mekanikerne for deres indsats med klargøring af bilerne mellem træning og heat. Men også de talentfulde kørere for deres kampgejst og entusiasme i forbindelse med løbene i Norge.

Aquila Synergy fik bogstavligt talt både de norske speakere og tilskuerne helt op af stolene under det tætte og meget spændende løb på Våler banen. Især på sidste omgang med en nervepirrende runde, hvor der til sidst kun var 4/100 sekund, der skilte de unge talenter – det var så spændende, at publikum ikke kunne blive siddende!

Hos Aquila Racing Cars ser man frem til næste løb som forhåbentlig bliver mindst ligeså uforudsigeligt og spændende.

Aquila Racing Cars
www.aquilaracingcars.com


Læs mere om:
  • Våler
  • 08/05/16 - Våler - FDM sport
  •