Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ELMS

Formula Racing vil kæmpe for podieplacering på Imola

ELMS 
13/05/16 

Efter en udfordrende start på European Le Mans Series, satser det danske Ferrari-team på et topresultat i anden afdeling af det europæiske mesterskab. Søndagens løb på italienske Imola bliver det sidste inden 24-timers Le Mans.
 

Mens første afdeling af European Le Mans Series var en udfordring for Ferrari-kørerene fra Formula Racing, håber det danske team på en placering i den bedste ende af feltet, når anden afdeling af mesterskabet afvikles på den italienske Imola-bane søndag. Løbet bliver teamets sidste inden 24-timers Le Mans.


(Foto: Gray Parravani / Formula Racing)

– Vi har gode erfaringer med Imola, hvor vi sidste år sluttede toer, ligesom vi vandt løbet tilbage i 2014, lyder det fra Formula Racings FIA Gold Driver, Mikkel Mac.

Formula Racing sluttede på en 5. plads i årets første afdeling på Silverstone for fire uger siden, hvilket bestemt ikke var tilfredsstillende for det danske Le Mans-team.


(Foto: Gray Parravani / Formula Racing)

Mikkel Mac: Vi har fokus på Silverstone-fejl
– Vi var ikke tilfredse med vores resultat på Silverstone, så vi har naturligvis fokus på de fejl, der opstod undervejs i løbet. Udfordringen blev ikke mindre af, at vi aldrig nåede at finde et optimalt setup til bilen og de nye dæk, som serien har tildelt os.

– Alt det håber vi på at have bedre styr på i denne weekend.


(Foto: Gray Parravani / Formula Racing)

Christina Nielsen: Ser frem til Imola-debut
Teamets nye kører, FIA Silver Driver Christina Nielsen, kommer til Imola direkte fra Californien, hvor den hurtige kvinde sikrede sig en flot 2. plads i en afdeling af det amerikanske United SportsCar-mesterskab på Laguna Seca.

– Jeg har faktisk aldrig selv kørt på Imola, men generelt har Formula Racing klaret sig godt på banen. Jeg håber, vi kan nyde godt af teamets gode erfaringer og det setup, som man kørte med i sidste sæson, lyder det fra Christina Nielsen.

– Jeg har øvet banen i simulator, og jeg glæder mig til at køre den i virkeligheden. Den ser fed ud med masser af hurtige sving.


(Foto: Gray Parravani / Formula Racing)

Sidste løb inden 24-timers Le Mans
Weekendens løb på Imola bliver det sidste inden det store brag på Le Mans, hvor Formula Racings Mikkel Mac, Christina Nielsen og Johnny Laursen som bekendt stiller til start i GT-Am-klassen med deres Ferrari 458 GT2.


(Foto: Gray Parravani / Formula Racing)

Tidsplan for 4 Hours of Imola

Fredag 13. maj
14.00 — Træning #1

Lørdag 14. maj
09.35 — Træning #2
13.50 — Kvalifikation (GTE)

Søndag 15. maj
14.00 — RACE (4 timer)

OBS! Følg Mikkel Mac, Christina Nielsen og Johnny Laursen via livetiming og livestreaming på www.europeanlemansseries.com.

www.formularacing.dk


Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Johnny Laursen
  • Mikkel Mac
  • Imola
  • 15/05/16 - Imola - ELMS
  •