Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Mads Hoe - østjyde med selvtillid

Formel Ford - DK 
12/05/16 

Der er ingen tvivl om at Mads Hoe føler at han lever sin drøm ud. Foden under egen gaspedal i en Formel Fordracer. Det er ikke alle forundt. Og han ved godt at det stiller forventninger op. Men det påvirker ham ikke synderligt. Han har en stoisk ro, og en tro på at han nok skal finde det der skal til. Som flere af de andre i serien har forberedelserne båret præg af manglende testtid, og alt for mange lektier på skolen. Men Mads klager ikke.
 

Han glæder sig bare over at få lov, og lover at han er en af dem der vil rykke rundt på balancen i feltet i løbet af sæsonen. Mads er en rigtig positiv person der ønsker alt det bedste for alle, også selvom han ikke lige fik lov at vinde. Han er uden tvivl en der vil tilføre serien noget positiv energi, og spas.


(Foto: 71Media)

Mads fik en debut på det jævne. Men med forberedelser der ikke indeholder testdage i bilen, er det klart at man ikke kan forvente at ligge med i toppen fra første færd. Alligevel sætter han sin Mygale SJ03 med nr 47 ind på en fornem P4 i 1. heat. Lidt overraskende for ham selv, men godt tilfreds. I søndagens 2. og 3. heat viste han god stabilitet og fik to gange P5. Mads er okay tilfreds med udbyttet af første afdeling, der har placeret ham midt i feltet, og han regner bestemt med at rykke højere op i feltet. Nu er der kommet nogle værdifulde omgange i kroppen, og det skal bruges konstruktivt, på Ring Djursland d. 14.-15. maj.

Det bliver spændende at se om den positive østjyde kan rykke frem i feltet. Vi håber det bedste!

Dan Knudsen


Læs mere om:
  • Mads V. Hoe
  • Ring Djursland
  • 15/05/16 - Ring Djursland - Formel Ford - DK
  •