Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Mikkel Höyer Glowanja - højde betyder ikke sløvhed

Formel Ford - DK 
12/05/16 

Mikkel Höyer er klart klassens højeste kører. Hele 1,90m spændes målebåndet ud på, når man skal måle Mikkels fulde højde. Og nej, han er ikke en voksen mand. Han er stadig en ung teenager, lige netop konfirmeret. Men hvilken teenager. Man skulle tro at højden betød mere vindmodstand, men det er ikke tilfældet. Mikkel kører rigtig stærkt.
 

Og sammen med teamkollegaen Frederik Vesti, er han med fremme blandt de hurtigste i feltet, set ud fra weekendens løb i Padborg. Den høje københavner har også vist at han kan give den gas i en gokart. Og de fleste af seriens kørere kender ham godt, og respekterer ham som en god kollega og en dygtig racerkører. Nu skal det blive spændende at se om han kan holde trit med de forreste i feltet. Men der er ingen tvivl om at det er hans klare mål, og at det er realistisk. Han viste flere gange i weekenden at han har speeden til at følge med.


(Foto: 71Media)

Weekenden i Padborg var da også meget lig Frederik Vestis. En lille dukkert lørdag, og derefter en stor optur. Mikkel viste at han forstår at analysere sin kørsel og at han kan rette sig ind efter de fejl der er. I søndagens heat 2 startede Mikkel som nr. 6 på startgridden, men viste flot og velovervejet kørsel og endte op lige før podiet på en 4. plads. I finalen viste Mikkel så, at han også har noget at tilføje til spændingen i mesterskabet. Han endte P3 efter et flot løb, efter en drabelig kamp med Casper Pilgaard. Mikkel viste at selvom man ikke har 20 års erfaring kan man godt udtænke en plan og udføre den til perfektion. Så selvom han blev sat en plads tilbage efter at være blevet fanget i trafik, så udmanøvrerede han på fornemste vis Casper Pilgaard på udgangen til langsiden. Og han holdt Casper bag sig til det ternede flag.

Højden er ikke det vigtigste, det er viljen. Vindmodstand..? Hrmpf!!

Dan Knudsen


Læs mere om:
  • Mikkel Höyer
  • Ring Djursland
  • 15/05/16 - Ring Djursland - Formel Ford - DK
  •