Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Michael Christensen missede akkurat podiet på Spa

FIA WEC 
10/05/16 

World Endurance Championship- sluttede på fjerdepladsen efter et højdramatisk 6-timers løb på Spa i weekenden
Anden afdeling af Sport Cars World Endurance Championship (WEC) på den Belgiske Formel 1-bane Spa-Francorchamps viste sig at blive en hård prøvelse for Dempsey Proton Racing. Trods et højdramatisk løb med flere alvorlige afkørsler og perioder med safetycar, endte Michael Christensen og hans faste Porsche-makker Richard Lietz, på fjerdepladsen i GTE Pro.
 

”Det viste sig at blive lige præcis så svært, som vi havde forventet forud for løbet. Med mange lange og lige stræk er Spa en bane, hvor fart og power er afgørende, og det er en udfordring for os,” fortalte Michael Christensen efter løbet.


(Foto: Porsche PR)

Til dette års verdensmesterskab har både Ford og Ferrari introduceret nye og hurtigere biler, mens danskerens Porsche-støttede team, Dempsey Proton Racing, fortsat deltager med en opgraderet version af Porsche 911 RSR-raceren fra sidste sæson.

”Vi er en anelse bagud på rå speed, til gengæld har vi et indgående kendskab til vores racer, der også udviser stor stabilitet og holdbarhed, og det kan vise sig på lang sigt at blive en fordel for vores chancer i mesterskabet”, vurderer danskeren.

Næste gang den dansk/østrigske Porsche-duo skal i aktion bliver til årets store motorsportsbegivenhed Le Mans den 18.-19. juni.


(Foto: Porsche PR)

”Frem mod Le Mans er hver kilometer racerløb og hvert pitstop utrolig vigtig. Det er meget positivt, at vi kom i mål uden store skader på vores bil, men desværre missede vi lige akkurat præmiepodiets nederste trin, og det er en skam for hele teamet. Hele crewet leverede en fremragende indsats. Nu kigger vi frem mod årets højdepunkt, nemlig Le Mans,” slutter danskeren.

www.michaelkchristensen.com

Thomas Wulff


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Spa-Francorchamps
  • 07/05/16 - Spa-Francorchamps - FIA WEC - FIA VM
  •