Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Suzuki Motorsport mod nye udfordringer

Rally Sprint 
10/05/16 

Den kommende tid bliver hektisk for Suzuki Motorsport, for teamet skal på flere fronter gøre en målrettet indsats for at generobre de titler, man tidligere har vundet. Pinsemandag indleder Anders Lysen/Henrik Dernoff (Sorø/Ringsted) kampen om Yokohama-mesterskabet Øst, mens Kenneth Madsen/Mette Felthaus (Ruds Vedby/Horsens) fem dage senere skal forsøge at sikre sig årets første point til Danmarksmesterskabet i rally.
 

”På mandag starter kampen om Yokohama-mesterskabet, som jeg tidligere har vundet flere gange. Det kommer til at ske på industriområdet ved Avedøre Holme, og denne sæson skal jeg have en ny andenkører med. Det er Henrik Dernoff,” siger Anders Lysen.


Anders Lysen jagter en ny titel i Yokohama-mesterskabet Øst

”Jeg kender naturligvis Henrik fra teamet og hans mange år som co-driver for Kenneth Madsen, men han og jeg varmede op ved at deltage i det svenske rallysprint Lille Mats. Vi gik en god optakt, og det fungerer rigtig godt mellem os, når vi sidder bilen, så jeg håber, at vi får vist en god figur og skabt et godt resultat i pinsen.”

Kenneth Madsen/Mette Felthaus starter ikke på Avedøre Holme. De venter til den 21. maj, hvor de skal angribe de vestfynske veje i Annerup El Rally, der er anden afdeling af Danmarksmesterskabet i rally.

”Mette og jeg var i forgangne weekend i Tyskland for at deltage i Sulinger Rally som en forberedelse til vores sæson,” fortæller Kenneth Madsen. ”Vi fik dog et temperaturproblem, som betød, at vi valgte at stoppe før tid, så der ikke skete skade på motoren.”

Men inden holdet i den orange Suzuki Swift Maxi 2000 valgte at køre ind til siden, havde de været konkurrencedygtige.


Kenneth Madsen og Mette Felthaus har forberedt sig forud for næste DM-løb

”Vi lå på en tiendeplads generelt og var bedste hold i en tohjulstrukket bil,” siger Kenneth Madsen, ”og vi havde endda præsteret at sætte sjettebedste tid af alle på den første hastighedsprøve, som gik over 23 kilometer. Det var fedt.”

”Det var også fedt at få samarbejdet med Mette pudset mere af. Vi har jo ikke kørt så meget, men selv om vi måtte udgå, så kunne vi tage hjem fra Tyskland med store smil på læben. Det spillede nemlig godt mellem Mette og jeg.”

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
  • Anders Lysen
  • Henrik Dernoff
  • Kenneth Madsen
  • Mette Felthaus
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: