Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

FN Rally forbereder sig til 2. afdeling af DM

Rally Sprint 
10/05/16 

Pinselørdag starter rallykøreren fra Odder, Frank Nielsen og Per Brodersen fra Lem ved Ringkøbing atter den lille hurtige Citroén C2R2 Max op.
Det er Horsens Automobil & Motor Klub, som afholder det årlige pinsesprint i området omkring Marsvej i Horsens.
 

Frank Nielsen og Per Brodersen benytter Pinsesprintet til at tjekke bil og mandskab inden 2. afdeling af det danske mesterskab køres på Fyn den efterfølgende weekend.
Teamet ser frem til et par udfordrende weekender, og håber at testen i Horsens giver et fingerpeg om den aktuelle form.


Frank Nielsen og Per Brodersen på vej mod 5. pladsen i Cimbern Rallye 2016
(Foto: rallypics.dk)

For teamet er Pinserally kun den 2. start i et rally, siden bilen i vinterpausen blev renoveret og optimeret fra tag til dæk. Med to starter indenfor 8 dage, stilles der store krav til både kørere og bil, da der ikke er meget tid til at udføre eventuelle uventede reparationer.

Vi skulle gerne køre os helt til tops i Pinsesprintet den 14. maj, og følge op i Anderup El Rally på Fyn den 21. maj.

Ved første afdeling af det danske mesterskab der blev kørt i Tyskland for ca. en måned siden kørte teamet sig til en flot 5. plads i klasse 4, og en generel 14. plads af de 65 deltagende teams.

”I Anderup El Rally den 21. maj, skulle vi gerne højere op på skalaen i klassen.
Klasse 4, er den største klasse i dansk rally. Normalt deltager mellem 15 og 20 biler i klassen, så der er stor konkurrence om podiepladserne” siger Frank Nielsen. ”2. afdeling af DM køres som et minirally, og vi skal derfor give fuld gas, og køre optimalt fra første meter. Der er ikke stor mulighed for at indhente eventuel tabt tid, uanset hvornår løbet man begår en fejl der koster tid.”

Frank Nielsen og Per Brodersen har forberedt sig optimalt, både til Pinsesprint i Horsens, og til den vigtige 2. afdeling af DM, med start i Ebberup på Fyn.

Både til Pinsesprint i Horsens den 14. maj, og Anderup El Rally på Fyn den 21. maj, er der rig lejlighed til at hilse på teamet på servicepladsen, samt at følge teamet ude på de hurtige specialstrækninger.

FN Rally

Viggo Johansen
rallypics.dk


Læs mere om:
  • Frank Nielsen
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: