Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Klassesejr til Jesper Bisted

Rally 
10/05/16 

Det blev til en klassesejr for Bisted Motorsport, da Jesper Bisted fra Oens sammen med sin sjællandske makker Arly Larsen i weekenden var til start i det tyske løb, Rallye Sulinger Land – et løb, som chaufføren i den grønne og hvide Suzuki Swift Maxi 1600 flere gange tidligere har deltaget i.
 

”Udover klassesejren blev vi nummer to i vores division, og så kom vi mål på en samlet 25. plads. Vi ville gerne have sluttet løbet i top 20,” siger Jesper Bisted.


Slutfacit blev en klassesejr for Jesper Bisted og Arly Larsen

”Vi havde i år fået et meget højt startnummer. Vi startede som nummer 65, og det var lidt mærkeligt, når vi sidste år sluttede som nummer 18 generelt. Prøve 1 og 3 fredag aften foregik på grus, og da det endelig blev vores tid til at køre prøven, var sporene kørt godt og grundigt op. Flere gange endte vi også med at køre på bundpladen…”

Lørdagens del af løbet endte også med at give udfordringer, men det var ikke arrangørernes skyld.

”Vi bøvlede lidt med bilen på de sidste fem prøver,” forklarer Jesper Bisted. ”Da vi kom med topfart mod en chikane, forsvandt strømmen pludselig, og så havde vi ikke servo på bremser og styretøj. Det var lidt spændende kørsel til sidst.”

”Vi tror, at der har været en periodisk kortslutning ved starteren, men vi kom da i mål, selv om vi endte med at måtte skubbe bilen over målrampen.”

Allerede på lørdag skal Bisted Motorsport i aktion igen. Det sker i Horsens, hvor der atter køres pinsesprint.

”Vi bliver klar til sprintet i lørdag,” slår Jesper Bisted fast. ”Vi prøve at skifte starteren, og så må vi se, om ikke det virker. Men det er altid svært med periodiske fejl.”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Arly Larsen
  • Jesper Bisted
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: