Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Perfekt sæsonstart for Lasse M. Sørensen

Yokohama
SuperCup 

07/05/16 
Yokohama

Opel Astra-køreren har vundet fire af seks løb i Yokohama Super Cuppen
Det er blevet til en rigtig god start på sæsonen i Yokohama Super Cuppen for Lasse M. Sørensen. Den unge racerkørerkører fra Hammel har i sin tredje sæson i løbsserien været flyvende, og over de to løbsweekender på FDM Jyllandsringen og Padborg Park, hvor der begge steder blev afviklet tre løb, er det blevet til fire sejre ud af seks mulige.
 

”Jeg fører mesterskabet med 19 points forspring, og da vi får 25 point for en sejr, ligger jeg ganske godt placeret. Jeg har scoret 137 point ud af 150 mulige,” siger Lasse M. Sørensen, der godt kunne have haft en endnu højere pointscore.


(Foto: Jan Sørensen)

”Ved et af løbene på Jyllandsringen havde jeg et forspring på seks sekunder, men på tredjesidste omgang punkterede jeg. Det var en bitter afslutning.”

Ligesom sidste år sidder Lasse M. Sørensen bag rattet af sin hvide, gule og sorte Opel Astra OPC, som i år konstant har ligget i toppen af feltet.

”Vi har fået lavet nogle ændringer på bilen med opdateringer i form af nye dele fra Tyskland, og så er reglementet blevet ændret, så bilen har flere hestekræfter og et bedre moment,” forklarer Lasse M. Sørensen. ”Vi manglede før fart ned ad langsiden, men det har vi fået nu. Vi har kunnet lave nogle nye opsætningsmuligheder på bilen, og vi fandt også det rigtige set-up til Padborg Park, og det har bare fungeret lige siden.”

Løbsweekenden på Padborg Park blev Lasse M. Sørensens bedste til dato med et hattrick af sejre.

”Vi var meget opsat på, at vi skulle have revanche fra Jyllandsringen, hvor jeg udgik, for vi vidste, at vi var hurtigere. Vi skulle sætte prikken over i’et, og det blev så Padborg Park, at vi fik vist det,” siger han. ”Selvfølgelig blev jeg udfordret af de andre. Jeg ser nogle hårde konkurrenter i Kim Lund og Jakob Borum. Sidste år havde vi meget svært ved at følge med dem, men i år kører vi meget jævnbyrdigt med dem, og så kan vi alligevel være foran dem, når det kommer til stykket.”

Næste gang Lasse M. Sørensen sætter sig bag rattet af sin Opel Astra OPC bliver på Ring Djursland den 14.-15. maj.

Jan Sørensen


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 01/05/16 - Padborg Park - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: