Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Michael Christiansen – kommer med erfaring

Formel Ford - DK 
07/05/16 

Michael Christiansen er ikke rookie, han kommer med erfaring. En hel sæson på bogen, og det skal gerne give ham et lille forspring her i starten af sæsonen, i forhold til feltets rookies.
 

Og det starter da også ganske fint for Michael. Således stod der et fint 3-tal ud for alle tre opgaver lørdag. 3’er i både træning, tidtagning og i 1. heat. Og selvom 3 er et pænt tal, så var man nu opsat i teamet på at forbedre den placering. Så man fik analyseret data på lørdagen og ud fra det, fik man sat bilen anderledes op. Håbet var at hente de sidste 7-8 tiendedele der manglede for at kunne følge helt med.


(Foto: Christiansen Motorsport)

Men det gik desværre den anden vej. Selvom tiderne stadig var pænt stabile, havde man faktisk smidt et par tiendedele i forhold til 1. heat. Samtidig havde flere af de andre kørere fået mere fart i deres biler. Så istedet for at kravle højere op af podiet, endte Michael på P6. Ikke just det man have ventet og håbet. Der var problemer med balance i bilen. I 3. heat var Michael rykket en enkelt plads frem på startgridden, da Christian Rasmussens weekend jo desværre endte i flammer.

Nu skulle det være! Men istedet gik det helt galt. Bilen blev til sidst så svær at styre, at Michael simpelthen valgte at køre i pit, fra en placering som nr 7. Ikke just den weekend man havde sat næsen op efter. Men man fortsætter ufortrødent videre. Fejlen i bilen er fundet og vil blive udbedret, så Michael er klar til næste løb på Ring Djursland 14.-15. maj.

www.formelford.dk
Dan Knudsen


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 01/05/16 - Padborg Park - Formel Ford - DK
  •