Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Christian Rasmussen – en hurtig rookie

Formel Ford - DK 
06/05/16 

Det ildrøde garn lyser op overalt, så Christian Rasmussen er ikke sådan at overse. Christian er rookie i Formel Ford. Han bliver 16 år midt i juni, men det afholder ham ikke fra at have ambitioner om at kæmpe med om mesterskabet. Og Christian har også bevist at han har noget at have det i. Han har også en fortid i gokart, hvor det blev til en lang række trofæer.
 

I år har han valgt at skifte til rigtig racerbil, og her har han valgt at samarbejde med Frederichsen Sport, hos Alex Stubberup Frederichsen.


(Foto: Christian Rasmussen Racing)

Hans første weekend i Formel Ford var dog noget af en rutsjetur. Lørdagen var en stor optur. Han var 2. hurtigst i tidstagningen. Og under selve løbet fik han lov at kæmpe nogle indædte kampe med sin teamkollega om 1. pladsen. Christian endte med at vinde heatet med under 1/2 sekund ned til nr. 2. dermed fik Formel Ford serien en rookiesejr i første heat af 2016 sæsonen. Det lover godt for serien.

Men derefter var det faktisk en trist weekend for Christian. Han startede godtnok P1 i andet heat, men blev overhalet i starten af Daniel Lundgaard, og midt i heatet eksploderede Christians motor simpelthen, og han måtte kravle ud af en brændende bil. En noget dramatisk afslutning på weekenden. Men Christian er ok, og ved godt mod. Han er naturligvis lidt trist over at han allerede i første afdeling har brugt 2 af de 3 heats man må sortere fra i løbet af sæsonen. Men omvendt så er en eksploderet motor ikke noget der sker særlig tit i Formel Ford, så mon ikke det er andres tur til uheld.

Vi glæder os til at se mere til den hurtige københavner, der ikke behøver mere ild i røven…

www.formelford.dk
Dan Knudsen


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 01/05/16 - Padborg Park - Formel Ford - DK
  •