Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Jesper Bisted sætter kursen mod Tyskland

Rally 
06/05/16 

Det er på de tyske hastighedsprøver, at man i weekenden vil kunne opleve Bisted Motorsport, for Jesper Bisted fra Oens og Arly Larsen fra Dianalund starter endnu engang i det nordtyske løb, Rallye Sulinger Land.
”Jeg har været med så mange gange, at jeg ikke helt har styr på, om det er femte eller sjette gang, at jeg deltager,” siger Jesper Bisted. ”Men det er et rigtig godt rally med mange udfordrende hastighedsprøver, og det er derfor, at vi er med.”
 

”Det er bl.a. et militærområde, hvor det drejer og svinger. Sidste gang havde vi en prøve over 20 kilometer, og det giver mange udfordringer. Militærprøven er anderledes end alle de andre hastighedsprøver, men ellers minder hastighedsprøverne om dem fra Cimbern Rallye, hvor der også er udfordringer.”


Bilen er rettet op og Jesper Bisted og Arly Larsen er klar til at deltage i Rally Sulinger Land
(Foto: Bisted Motorsport)

Netop Cimbern Rallye var sidste gang, at Jesper Bisted og Arly Larsen var ude at køre i den grønne og hvide Suzuki Swift Maxi 1600. Her endte de med et ødelagt forhjulsophæng efter mødet med et buskads.

”Rallybilen blev rykket noget i stykker, for der var meget, som skulle udskiftes. Der var trækaksler og joint, som var gået i stykker. Det var egentlig ikke så meget, men det tog sin tid at få repareret og vi blev først færdig med rallybilen først på ugen,” siger Jesper Bisted, som har en klar målsætning for løbet.

”Vi skulle gerne have en top 3 i klassen, men resultatet er egentlig ikke så vigtigt, da det er forberedelse til DM2, som køres om 14 dage.”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Arly Larsen
  • Jesper Bisted
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: