Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Kæmpe triumf for MICCAR RACING

Yokohama
1600 Challenge 

03/05/16 
Yokohama

MICCAR RACING triumferede ved den anden afdeling af Yokohama 1600 Challenge.
Efter et åbningsløb weekenden inden, som var gået langt fra målsætningen, blev denne weekend til gengæld helt fenomenal for teamet fra Haderslev.
 

I træningen satte Carsten Lorenzen 7. hurtigste tid af alle på en fugtig bane, så allerede fra første meter var der god fart i bilen.

Endnu bedre gik det da kvalifikationen blev kørt lørdag eftermiddag. 6. hurtigste tid med 0,124 sekunder til næsthurtigste mand, var en virkelig flot præstation af teamet.

Derfor var mekanikerne Brian, Mads, Jonas og Søren også ekstra spændte da starten skulle gå på heat 1 lørdag eftermiddag.


(Foto: JJ Media)

Her blev det til en forrygende start for den orange Peugeot 307 1,6, hvor Carsten fik sig kørt helt op på 3. pladsen allerede i sving 2. Der var dog så meget kamp på, hvor folk overhalede indenom og udenom, at første omgang blev fuldført på 7. pladsen. 3 skridt frem og 4 tilbage. Omgang efter tabte han yderligere et par placeringer, men fik så lidt ro på, og kunne køre sig 3 pladser frem, inden at målflaget blev svunget.

Med en 7. plads i heat 1, skulle den muntre Sønderjyde derfor starte fra anden startposition til heat 2 søndag eftermiddag.

Inden løbet havde han en kort snak med sin Motorsport Coach Tommy Schröter, der sagde at han bare skulle huske at nyde det og bare holde fokus på opgaven.

Og fokus – det havde Carsten Lorenzen

Da de 5 røde lamper slukkede, skød han afsted mod sving 1, hvor han allerede inden nedbremsningen gik i føring og kunne holde hele feltet bag ved sig.


(Foto: MICCAR RACING)

Han fik opbygget et solidt forspring til den nærmeste forfølger, og kunne herefter kontrollere resten af løbet fra spids, og kom aldrig for alvor under pres.

Så da det ternede flag faldt efter 13 omgange, kunne MICCAR RACING køre over målstregen som suveræn vinder med over 2 sekunder ned til nummer 2.

Karrierens første sejr var i hus, for køreren som først satte sig bag rattet i en racerbil i foråret 2013. Siden da er mere og mere erfaring blevet kørt på kontoen – alt dette som udmøntede sig i teamets første sejr denne weekend.

For at gøre det hele meget bedre, så var alle sponsorerne indbudt til løbsweekenden, så det gjorde det kun endnu mere perfekt, at succes’en netop skulle falde til dette løb.


(Foto: JJ Media)

Det næste løb køres den 11.-12. Juni på Ring Djursland.

Der skal Carsten Lorenzen have 50kg succesballast med i bilen, da det er den vægt der bliver tildelt til en heatvinder.

Derfor bliver det ikke nogen let weekend for MICCAR RACING, men med en aktuel delt 7. plads i DIF Danmarksmesterskabet, er målet helt klart at komme længere frem i stillingen.

Sidste år på Ring Djursland kørte teamet en 4. plads hjem, så der er forhåbninger om endnu et godt resultat denne gang.

Teamets motto er ”Style before speed” – men nu er der både Style og speed i teamet – men man kan jo altid gøre det hele lidt bedre end sidste gang. Så det er målet – på begge fronter.

MICCAR RACING

JJ Media


Læs mere om:
  • Carsten Lorenzen
  • Padborg Park
  • 01/05/16 - Padborg Park - Yokohama 1600 Challenge
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: