Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4

Nicklas Nielsen 3 gange på podiet

Formel 4 
02/05/16 

Nicklas Nielsen kørte i weekenden ADAC Formel 4 på Sachsenring i Tyskland og sluttede på to velfortjente 1. pladser og en 2. plads i Rookie-mesterskabet i weekenden og opnåede samtidig en generel 3. plads i weekends tredje og sidste løb med løbets hurtigste omgang. Ligeledes fører han stærkt Rookie-mesterskabet.
 

Med startnr. 81 satte Nicklas i sin kvalifikationsgruppe fredag 3. hurtigste omgangstid og startede således P6 i de to første løb og P4 i tredje og sidste løb søndag. Med god fart i formel-bilen lykkedes det Nicklas efter 18 omgange at køre over målstregen på en velfortjent 3. plads foran blandt andet Mick Schumacher. I 3. løb kunne Nicklas også juble over at have kørt den hurtigste omgangstid.


(Foto: Racing For Nicklas)

”Jeg er meget tilfreds med resultatet! Jeg ønskede virkelig at slutte på podiet og er glad for, at det kunne lade sig gøre efter at have kørt i godt tempo hele dagen” lyder det fra en glad Nicklas Nielsen efter løbet, der ligeledes lever op til teamets forventninger efter en rigtig god weekend.

Efter Nicklas’ vellykkede debut på Oschersleben for to uger siden og nu det imponerende resultat på Sachsenring placerer Nicklas sig 6’er i det overordnede mesterskab. Imponerende efter kun to løbsweekender og altså seks løb i en helt ny serie for det unge talent! Rookie-mesterskabet fører han derimod med 129 point mod andenpladsens 89 point og har gjort set lige siden første løb i Formel 4-raceren.


(Foto: Racing For Nicklas)

”Samlet er jeg meget tilfreds. Nu skal vi til at teste bilen på Lausitzring, så jeg får lært banen at kende. Jeg er sikker på, at vi er med i toppen resten af sæsonen!” lyder det afslutningsvis fra det unge talent, der med sit team i form af Neuhauser Racing skal køre igen på Lausitzring den 03.-06. juni.

Nicklas der ligeledes er på kontrakt med Audi Sport skal inden da køre sit første løb i Audi Sport TT Cup den 06.-08. maj på Hockenheim, så der er rig mulighed for at følge ham i racerløb inden løbene på Lausitzring til juni.

Racing For Nicklas
Frederik S. Petersen


Læs mere om:
  • Nicklas Nielsen
  • Sachsenring
  • 01/05/16 - Sachsenring - Formel 4
  •