Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

FDM sport

Voetmann Racing til Åbningsløbet

FDM sport 
02/05/16 

Vi skulle sætte debuten i gang for FDM Sport den sprit nye racer klasse i gang med en træning i flot solskind trods den kolde temperatur. Jeg føler at jeg har fint styr på bilen og presser den mere og mere dog så rakte træningen kun til den syvende hurtigste, men med den altid optimistiske tanke i baghovedet.
 

Lørdag d. 23
Næste køre tid var kvalifikationen, i lang tid så det ud til at den skulle køres i tørvejr, men kort før vi gik på banen træk de tunge mørke skyer ind over banen, og efter halvanden omgang med pedalen i bund, kolde dæk og frygten om nedbør, begyndte det ikke bare at regne med at SNE! Banen blev hurtigt umulig og jeg måtte køre i pit. Vi fik ikke kørt mere og det blev til en officielt femte hurtigste omgang, men fordi nr.1 og nr.2 blev diskvalificeret skulle første løb startes fra en tredje plads.

Søndag d. 24
Morgensolen strålede fint, da jeg satte mig i bilen til første heat, og det blev den ved med til starten gik som skulle startes som nr. 3. Jeg kom fint afsted, dog fik jeg problemer med at få bilen i tredje gear og måtte lade 2 konkurrenter passerer. Efter et par omgange overhalede jeg både nr. 4 og nr. 3, og kunne få omgange senere overhale nr. 2 efter han var i noget tumult med den førende kører. Så kunne jeg køre over stregen med en overbevisende kontrol over bilen og en overbevisende afstand til nr. 3.

Andet løb skulle køres i vådt fører. Jeg skulle starte fra anden pladsen og kommer afsted i en perfekt start. Faktisk så god at jeg ligger nr. 1 da vi går inde i sving 1. Da vi har en bestemt kontakt i bilen der kan regulerer bremse balancen, for til bag, havde jeg reguleret for meget til bag og bagenden blokerede desværre i sving 3. Jeg spandt og måtte vente på at alle var kørt forbi. Jeg køre hurtigt afsted og får overhalede nogle stykker på samme omgang, da kommer der en saftycar periode pga. af nogle afkørsler. Saftycaren kørte ud og vi var fri igen, jeg overhalede 4 stykker da endnu en saftycar kom på banen. Jeg havde nu kun 4 omgange tilbage til at køre mig op. Jeg når at overhale mig hele vejen op på fjerde pladsen og i det tredje sidste sving på den sidste omgang at overhale tredje pladsen. Jeg kørte over stregen som nr. 3 og med klart hurtigst omgangs tid af alle.

En god sæson start der ikke var 100 procent tilfredsstillende, men dog stadig en afdeling vi kan være stolte af.

-Niklas Voetmann//Voetmann Racing


Læs mere om:
  • Niklas Voetmann
  • Jyllandsringen
  • 24/04/16 - Jyllandsringen - FDM sport
  •      ASETEK SIMSPORTS