Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

En weekend med fart og skrammer

Danish
Supertourisme
Turbo 

02/05/16 

Sæsonens første løbsweekend for Frederik Nymark blev en kombination af god fart i bilen og nogle materielle skader. Frederik Nymark og Nymark Racing fik dog point på kontoen, selv om det ikke var en optimal weekend.
 

Frederik har fået nogle racer-kilometer i kroppen og kombineret med et par danske testdage, følte han at der var god fart i bilen og ham selv. Tiderne fra kvalifikationen viste også, at der kunne være noget om snakken. En fjerdeplads i kvalifikationen blev resultatet og med under 0,4 sekund til den hurtigste var der lagt op til tæt løb.


(Foto: Motorsporten.dk)

At der bliver kørt tæt i Supertourisme klassen viste første løb med alt tydelighed. En del intense kampe i fronten af feltet viste at flere kørere i klassen var tændte. Men på trods af den tætte kamp forrest i feltet fik Frederik Nymark kæmpet sig frem til en tredjeplads.


(Foto: Motorsporten.dk)

Løb to startede også godt for den unge Nymark, men Frederik blev påkørt hele tre gange af den samme konkurrent og til sidst så hårdt at han blev kørt af banen. Konkurrenten fik en straf af løbsledelsen, men skaden var sket, Frederik var udgået og fik ikke mulighed for at score point.

I den korte pause mellem de to løb kæmpede teamets mekanikere med at få bilen køreklar til weekendens sidste løb. Bilen havde fået flere skader, blandt andet var styretøjet blevet skadet.

Dagens sidste løb blev til en startplacering som nummer syv. Igen viste Supertourisme klassen at feltet kører et tæt race. Men selv med en små skadet bil, kunne Frederik kæmpe sig to placeringer frem og sluttede som nummer fem.


(Foto: Motorsporten.dk)

Samarbejdet med Michael Outzen viste sig igen i weekenden at udvikle sig. Michael var ved den unge Nymarks side hele weekenden.

Et andet samarbejde som også fungerede godt i weekenden, var det nye samarbejde med René Rasmussen og hans datter Nicole, som begge deltager i Supertourisme klassen.

Allerede mandag morgen er teamets koncentration vendt mod løbet på Ring Djursland om 14 dage. Der er en del arbejde i vente på den skadede bil. Men Frederik Nymark og hele Nymark Racing glæder sig til at komme i gang igen og få hentet flere point til mesterskabet.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  • 01/05/16 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  •