Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

12 Hours

Nanna og Martin Gøtsche er klar til Zandvoort

12 Hours 
01/05/16 

Den 04. maj drager Martin og Nanna Gøtsche endnu engang afsted for at deltage i et af CREVENTIC’s langdistanceløb. Denne gang er det i den Hollandske kystby Zandvoort.
 

Martin og Nanna er efterhånden rutinerede kørere inden for Endurance/langdistanceløb, hvor de begge kører med det Tyske team ARTTHEA SPORT i GT-klassen i hele 2016.
Martin har efterhånden kørt 28 endurance-løb og 12 sprint-løb inden for bilsport, mens Nanna har kørt 12 endurance-løb samt 5 sprint-løb. Inden det har de begge deltaget i et større antal karting-løb i forskellige klasser.


Nanna og Martin Gøtsche

De skal begge køre Artthea Sport’s racer som er en Porsche 991 GT3 America, det er en specialbygget Porsche 991, som er optimeret til 570 Hk samt en masse detaljer i design, bremser og andre forbedringer. Teamet er støttet af Porsche Motorsport og Cosworth, og motoren er blevet komplet nyrenoveret op til løbet i Zandvoort.


Nanna og Martin Gøtsche er klar til Zandvoort

I Zandvoort kører Martin og Nanna endnu engang sammen med de to top-tunede Tyske kørere, Klaus Werner og Jens Feucht. Hele teamet er efterhånden et rigtig godt sammentømret hold, hvor kørere, mekanikere og andre hjælpere kender hinanden.


Nanna og Martin Gøtsche er klar til Zandvoort

Løbet vil forløbe på følgende måde:
Onsdag den 04. maj: Teamet møder og pitgarage og racer bliver klargjort.
Torsdag den 05. maj: Klargøring, teknisk kontrol og træning.
Fredag den 06. maj: Træning, kvalifikation og løbsstart.
Lørdag den 07. maj: Fortsættelse af løbet og afslutning.

Følg os på www.24Hseries.com, på Facebook, udvalgte aviser og på MotorsTV.

TecKart Press


Læs mere om:
  • Martin Gøtsche
  • Nanna Gøtsche
  • Zandvoort
  • 07/05/16 - Zandvoort - 12 Hours
  •