Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Ny sæson på vej

Danish
Supertourisme
Turbo 

30/04/16 

Racerkøreren Michel Nykjær fra Næstved starter i weekenden 2016 sæsonen op, når første afdeling af Danish Supertourisme Turbo starter på Padborg Park.
Nykjær har store forventninger til sæsonen, og ser frem til nogle spændende løb i den forholdsvis nye klasse.
 

Danish Supertourisme Turbo har kun ét år på bagen i Danmark, men allerede i sin første sæson beviste den nye klasse at den er kommet for at blive. Det blev en rigtig spændende sæson, ikke mindst for publikum som mødte talstærkt op på de danske racerbaner.

”Det er kun andet år at Supertourisme bliver afholdt, men det er allerede blevet en meget populær klasse. Bilerne er kvikke, og hurtige hele vejen rundt, fordi at bremserne er så effektive, så der bliver leveret noget rigtig god underholdning for publikum. Jeg kunne desværre ikke deltage i hele løbsserien sidste år, pga. nogle løb i udlandet, men i år er jeg med hele sæsonen, og derfor har jeg også store forventninger til mine resultater,” udtaler Michel Nykjær.

Se med live
Det bliver også muligt for racerfans, der ikke selv har mulighed for at møde op på racerbanen, at se løbene live. Alle løb bliver livestreamet via internettet, og derudover kan man se løbene på en række af TV2 Regionernes egne kanaler, herunder Tv Syd, Tv Midt-Vest, Tv Østjylland, Tv Nord, Tv Lorry og Tv Bornholm.

Michel Nykjær ser frem mod sæsonen med stor optimisme, og glæder sig til at køre i Danmark for det danske publikum.

”Det er altid fedt at køre hjemme i Danmark på de danske baner. Der er mange nye unge talenter med i klassen, så jeg skal nok få kamp til stregen, men teamet har gjort et fantastisk arbejde forud for sæsonen, så vi ser frem til åbningsløbet i weekenden, og jeg skal gøre mit til at vi får et topresultat med hjem” fortæller Nykjær.

Michel Nykjær´s team er sponsoreret af det kendte solbrille mærke Prego solbriller, og teamet får derfor navnet Team Prego Racing. Nykjær får selskab i teamet af kørerne Martin Vedel Mortensen og Ole Petersen.

www.facebook.com/michelnykjaer


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 01/05/16 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  •