Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Christina Nielsen skal følge op på sejr i USA

SportsCar
Championship 

30/04/16 

Christina Nielsen er tilbage i USA, hvor hun i sin Ferrari 488 i weekenden deltager i tredje afdeling af IMSA mesterskabet. Løbet afvikles på den udfordrende bane Laguna Seca, der er beliggende i Californien. Christina Nielsen og hendes team Scuderia Corsa vandt sidste afdeling, 12 timers løbet på Sebring i marts, og sammen med hendes holdkammerat italienske Alessandro Balzan, er hun nu på andenpladsen i GTD mesterskabet.
 

Den nye Ferrari 488 viste sig konkurrencedygtig ved debuten på Sebring, men i modsætning til den flade og ujævne bane på Sebring, så er Laguna Seca mere jævn og har stor højdeforskel, hvilket ender ud i den berømte ”corkscrew” på toppen af banen, hvor bilerne dykker ned i en stejl svingkombination. Så for Christina Nielsen og teamet bliver det spændende at se, hvordan konkurrencedygtig bilen kommer til at være på Laguna Seca.


Christina Nielsen og hendes team Scuderia Corsa vandt seneste afdeling ved 12 timers løbet på Sebring
(Foto: Jan Kaiser)

”Jeg forventer helt klart, at vi har en bil, hvor vi igen kan være med helt fremme” fortæller Christina Nielsen fra Californien. ”Banen er meget anderledes end Sebring og vi har endnu ikke så mange data fra den nye bil, så der skal ganske sikkert arbejdes lidt, før vi finder det rette setup, men vi har et stærkt team og vi kommer med selvtillid fra sejren på Sebring. Det var fantastisk, at tage første sejr på Sebring og vi vil gøre alt for at køre med om sejren på Laguna Seca, men det er også vigtigt at huske, at hvis man vil køre med om mesterskabet, så er det ikke kun sejrene, der tæller. Det er kun et to timers sprintræs, så får man problemer med bilen, så er der ikke meget tid til at køre sig tilbage efter eventuelle reparationer, så vi skal være aggressive, men tænke os om”.

Modsat tidligere løb, bliver IMSA seriens fire forskellige klasser denne gang opdelt i to seperate 2 timers løb. Christina Nielsens GTD klasse skal køre sammen med PC klassen og GTLM klassen, hvor Jan Magnussen deltage for Corvette, kører tidligere på dagen sammen med klassen for Prototyper.

Løbet afvikles kl. 0.45 natten til mandag og kan følges på livestreaming på imsa.com

Christina Nielsen Press

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Laguna Seca
  • 01/05/16 - Laguna Seca - SportsCar Championship
  •