Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Bilen er så god som ny

Danish
Supertourisme
Turbo 

30/04/16 

Sidste sæson sluttede med et brag for Frederik Vodder. En bremsefejl på bilen betød en ret voldsom afkørsel for enden af langsiden af Padborg Park. Frederik ramte først en konkurrent og endte sidenhen i sandkassen.
Hele teamet bag Frederik Vodder Racing har arbejdet hele vinteren på at opbygge bilen til den kommende sæson. Nu er den velkendte orange racer klar og det samme er resten af teamet.
 

Frederik Vodder glæder sig til at komme i gang i denne weekend. Selv om hans bil først for nyligt er blevet færdig, har der dog været mulighed for at teste lidt i løbet af vinteren. Både Frederik Vodder og team kollega Henrik Jansen har været en tur i Spanien og teste på Calafat banen.


Her sluttede 2015 sæsonen for Frederik Vodder.
(Foto: Motorsporten.dk)

”Vi havde tre gode testdage i Henriks bil. Vi var heldige med vejret dernede, for vi fik både testet i tørvejr og i regnvejr, så vi er godt forberedt til weekenden” fortæller Frederik inden han tager til Padborg Park.

For Frederik Vodder gælder det om at komme så højt op i mesterskabet som muligt og gerne vinde det. Teamkollega Henrik Jansen vil derimod gå efter at vinde gentleman cuppen.


Frederik Vodder Racing er klar til en ny sæson.
(Foto: Motorsporten.dk)

Inden den første træning går i gang i den genopbyggede bil, vil Frederik sende en meget stor TAK til Marc, Lucas, Cliff, Allan, Strit, Stefan, Christian, Peter og Karsten for deres kæmpe hjælp med bilen.

Frederik Vodder Racing


Læs mere om:
  • Frederik Vodder
  • Padborg Park
  • 01/05/16 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  •