Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Samme procedure som sidste år

Legend Car 
30/04/16 

Når sæsonen i OK Mobil 1 Legend Car cuppen starter i weekenden, så er der ikke meget nyt hos Autoforum Racing Team Silkeborg. Både teamet og Kevin Verner har forberedt sig, men vil angribe mesterskabet på samme måde som sidste år.
 

Bilen med startnummer 512 er den samme. Bilen er dog blevet gennemgået og optimeret til den nye 2016 sæson. Da bilen sidste år var meget konkurrencedygtig, har man i ARTS teamet valgt at forsætte som man slap i sidste sæson.


Bilen og Kevin er klar til en ny sæson.
(Foto: Motorsporten.dk)

”Jeg var lidt uheldig sidste år og det håber jeg selvfølgelig ikke jeg er i år. Derfor vil jeg igen i år køre med om guldet” fortæller Kevin Verner. Selv om Kevin flere gange sidste år kørte flere hurtigste omgangstider, trak en punktering og et par påkørsler lidt fra på kontoen.

Teamchef Klaus Verner har i løbet af vinteren spøgt med at ville stille op i oldboys klassen. Det er dog kun blevet til en spøg. Teamets øvrige medlemmer syntes dog at det ville være sjovt at se den tidligere Yokohama Cup mester på banen med sin søn.

Sæsonen er kun lige er begyndt og alt kan ske. En ting er dog klart ! ARTS og Kevin Verner er helt klar til til kampen om guldet og mesterskabet.

Autoforum Racing Team Silkeborg

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 01/05/16 - Padborg Park - Legend Car
  •