Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Rusten er banket af

Danish
Supertourisme
Turbo 

29/04/16 

Når Frederik Nymark starter sæsonen i DST, så er han klar og rusten er banket af fra to langdistance løb, som han har kørt i henholdsvis Dubai og på den legendariske Silverstone bane i England. Derudover har han haft test på Padborg Park to gange.
 

En femte plads i Dubai og en anden plads på Silverstone har givet Frederik en masse kilometer i ryggen her ved i starten af 2016.

Derudover har Nymark Racing fået testet i Danmark på både våd og tør asfalt. ”Vi har haft både en våd og en tør test på Padborg Park, så vi føler os godt forberedt og har fået lidt ekstra info om bilen.” fortæller Frederik


Bilen er som vi kender den fra sidste år
(Foto: Motorsporten.dk)

Den ekstra info kommer blandt andet fra Frederiks nye ’træner’. Allerede i vinteren lavede Frederik og Nymark Racing en aftale med Michael Outzen. Samarbejdet er allerede i gang, da Michael Outzen har været ved Frederiks side både i Dubai og på Silverstone.

”Jeg er utrolig taknemmelig for de ting min far har lært mig, siden jeg begyndte at køre race. Han og resten af min familie er en kæmpe støtte. Mit samarbejde med Michael er en overbygning og videre udvikling af de ting jeg har lært af min far.” fortæller Frederik Nymark inden sæsonen starter, og han forsætter:


Frederik og Michael har i lang tid talt godt sammen
(Foto: Motorsporten.dk)

”Det har aldrig været en hemmelighed at Michael og jeg går godt i spænd. Sidste år vandt Michael DST mesterskabet, så han kender bilen rigtig godt og har en lidt anden indgangsvinkel til vores set up. Derudover har han nogle teknikker som gør mig mere klar når jeg skal gøre mig klar til et løb, inden jeg sætter mig i bilen.” slutter Frederik Nymark.

Nymark Racing og Frederik glæder sig til weekenden og resten af sæsonen. De glæder sig til en god sæson med alle deres trofaste hjælpere og mekanikere i teamet. Samtidig glæder de sig til at se alle andre deltagere i DST serien.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Flemming Nymark
  • Frederik Nymark
  • Michael Outzen
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  • 01/05/16 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  •