Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

HM Racing giver debut til næste medlem af familien

Yokohama
SuperCup 

28/04/16 
Yokohama

HM Racing har i år taget hul på sin tredje sæson i Danish Thundersport Championship, men der er også tid i overskud i teamet til, at næste medlem af familien kan få sin debut indenfor motorsporten. Det er den kun 15 årige William V. Eberhard. Han er lillebror til DTC-duoen Nicholai Eberhard og Martin V. Jensen, og i weekenden debuterer han i Yokohama Super Cuppen.
 

”William har ikke nogen fortid som kører i gokart, så det bliver første gang overhovedet, at han stiller til start i et løb,” fortæller teamchef Ole Eberhard. ”Heldigvis har William haft lejlighed til at køre en masse test, og det har vist sig, at det falder meget naturligt for ham.”

William Eberhard får sin debut på Padborg Park, hvor han starter i den Volkswagen Polo, som storebror Nicholai i 2012 og 2013 sikrede sig titlerne med i Yokohama Super Cuppen.

”Det bliver dog ikke en fuld sæson, William tager hul på. Efter sommerferien står den på efterskole, og det er lidt svært at kombinere med race, så det bliver kun til tre løbsweekender,” siger Ole Eberhard. ”Men i 2017 skulle det gerne blive muligt for ham at køre en hel sæson i Yokohama Super Cuppen.”

”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, og jeg håber, at jeg ligesom Nicholai og Martin på sigt kan få en fremtid i DTC-klassen,” siger William Eberhard.


William Eberhard er klar til sin debut i weekenden

HM Racing


Læs mere om:
  • William V. Eberhard
  • Padborg Park
  • 01/05/16 - Padborg Park - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: