Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

FDM sport

Voetmann Racing godt afsted, i den nye spændende FDM Sport klasse

FDM sport 
27/04/16 

I weekenden 23-24 april blev der kørt åbningsløb på Jyllandsringen.
Den helt nye klasse, FDM Sport skulle ud og køre det første løb.
 

Træningen lørdag formiddag blev kørt i høj solskin og det så det rimeligt fornuftigt ud, Niklas var 7. hurtigst, men mente at han kunne finde noget mere i bilen.


(Foto: Morten Kimer)

Da tidtagningen skulle løbe af stablen, trak skyerne sig sammen og kun efter halvanden omgang begyndte det at sne, det rakte til en 5. hurtigste start tid. Da to forankørende blev diskvalificeret, endte det med en startplacering som nr. 3.

Søndag formiddag ligner lørdag formiddag høj solskin.

Da starten går kommer Niklas godt med, men misser et gearskifte og ryger ned som 5’er, men med fornuftig kørsel ender han heatet som 2’er.

2. heat søndag eftermiddag, blev kørt på våd bane.

Niklas skulle starte fra 2. pladsen, fik en super start og ligger 1 efter første sving, har dog fået stillet bremsebalancen forkert, så i sving 3 snurrer han og må vente på at hele feltet passere.

På grund af afkørsler, i det våde vejr, var der safetycar to gange i heatet og det gjorde at 10 omgange blev til 6 reelle omgange. På trods af det, lykkedes det Niklas at avancere fra 16. og sidste pladsen til 3. pladsen og med løbets hurtigste omgangstid.


(Foto: Morten Kimer)

Alt i alt en god weekend, hvor Niklas ligger 2’er i mesterskabet.

Voetmann Racing


Læs mere om:
  • Niklas Voetmann
  • Jyllandsringen
  • 24/04/16 - Jyllandsringen - FDM sport
  •      ASETEK SIMSPORTS