Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Legend Car-vinder i nyt format

Danish
Supertourisme
Turbo 

27/04/16 

Kenneth Jensen fra Randers har hørt til ”de vilde” i Legend Car, og han viste, at han virkelig tør træde speederen i bund. Forud for en samlet 3. plads i 2015-sæsonen, vandt han mesterskabet i den populære klasse med de små hidsige amerikanerbiler i både 2012 og 2013. Nu sætter Kenneth Jensen sig ind i et nyt format.
 

Formatet er fransk og hedder supertourisme. Når 2016-sæsonen indledes i den kommende weekend på Padborg Park, sidder Kenneth Jensen bag rattet i bil nr. 44. Det var det nummer, Kurt Thiim kørte med i 2015-sæsonen.

Kenneth Jensen havde i første omgang meldt sig til landdistanceserien DEC, og han svigter ikke en aftale.

- Den klasse skal jeg også være med i, men jeg må indrømme, at jeg er blevet bidt af en supertourisme-racer, fortæller Kenneth Jensen.

Kenneth Jensen har i første omgang indgået en aftale med Team Raceclub gældende for tre løb. Det kan gå hen og blive til flere. Det afhænger af placeringen i åbningsløbet.

Han har testet på Padborg Park, og han træner igen tirsdag i ugen op til premieren i OK MOBIL 1 DST.

- I første test kørte jeg kun på gamle dæk. Nu skal jeg også prøve med nye dæk og se, om jeg kommer ned på de omgangstider, jeg håber på.

Kenneth Jensen føler selv, han kommer med en god baggrund. Han erkender, at Legend Car-klassen kan se vild ud, men han afviser, at det nu er en vildbasse, der sætter sig ind i en supertourisme-racer.

- I Legend Car står billerne dårligt fast, og derfor er vi kørere slet ikke så meget vildbasser, som publikum ofte får indtryk af. Det kræver tålmodighed at køre Legend Car, og den tager jeg med ind i DST, hvor bilerne har et godt bid i banen, og hvor bremserne er super.

Med sine 41 år bliver Kenneth Jensen én af de ældre debutanter i superklassen i dansk motorsport.

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Kenneth Jensen
  • Padborg Park
  • 01/05/16 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  •