Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Sæsonstart med gode point

Yokohama
SuperCup 

27/04/16 
Yokohama

Det blev en weekend med blandet vejr, da FDM Jyllandsringen åbnede portene til sæsonens første løbsweekend.
Tidtagningen lørdag formiddag var første gang Yokohama Super Cup skulle stifte bekendtskab med den nylagte asfalt på banen. For Kim Lunds vedkommende blev det en blandet fornøjelse.
 

En måling viste nemlig en overskridelse af max effekten på bilen, og dette betød at placeringen til start på pole position blev annulleret. Det var derfor fra bagerste startrække kampen skulle tages, da starten gik til 1. heat lørdag eftermiddag.

”Det var skide ærgerligt med tidtagningen. Der er kommet nye procedurer for måling i år, og der måler de så en overskridelse på 5 hk, som takseres til udelukkelse. Det er så heldigvis efterfølgende justeret ind i det nye så det passer, men det så jo ikke pænt ud når det lignede snyd” siger Kim Lund.


(Foto: Jan Christensen)

1. heat indkasserede en 2. plads, som dermed gav en startplacering som 7ér til 2. heat. Det var derfor igen med en masse gode kampe undervejs, da midtjyden fik sig kørt op igennem feltet og sluttede som sejrsherre i et vådt og glat heat 2.

Til søndagens tredje og sidste heat var det fra en 8. plads starten gik, og endnu engang kunne Seatén passere målstregen som heatvinder. Denne gang dog en smule hjulpet af konkurrentens uheld, er Kim Lund ikke bleg for at indrømme.

”Vi var i tvivl om hvilket setup vi skulle køre ud med lige til det sidste. Vejret var simpelthen så drilsk. Vi valgte så ikke den helt optimale løsning, og det kunne mærkes i løbet. Da jeg kom op mod Lasse var der slet ikke mere at give af. Desværre for ham ender han i en punktering, som så bliver min fordel”

Samlet set ligger Kim Lund dermed efter sæsonens første løb 1ér i mesterskabet.

Madbull Racing består i sæson 2016 også af en anden part, nemlig Tino Vang Jørgensen (J-Racing Motorsport), som også er ovenud tilfreds med weekendens resultater. Med tre 3.pladser er han nemlig at finde som nr. 2 i mesterskabet.

Teamet kan nu evaluere på weekenden, som også har budt på besøg af både familier fra Motorsport For Life og fra bestyrelsen i SIF. Forberedelsestid inden næste løb er der ikke meget af. Det er nemlig allerede kommende weekend det igen går løs, denne gang på Padborg Park.

Madbull Racing


Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Madbull Racing
  • Jyllandsringen
  • 24/04/16 - Jyllandsringen - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: