Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Kevin slog rekorden !

Diverse 
25/04/16 

Selv om der først var lidt tvivl om Kevin Magnussen havde slået bane rekorden på FDM Jyllandsringen, så skulle den nu være god nok. Kevin Magnussen slog rekorden på Jyllandsringen.
 

Banen var våd da den danske Formel 1 kører ud trillede en Renault Sport R.S. 01 ud på Jyllandsringen. Han havde fået 15 minutter til at sætte bane rekorden for lukkede biler, men han skulle bruge lidt ekstra tid på den halvvåde bane.


Kevin Magnussen slog rekorden.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Der gik koks i systemet, fordi jeg kørte længere tid end planlagt. Banen blev bedre og bedre, så jeg havde ikke lyst til at stoppe", fortæller Kevin Magnussen til TV 2 SPORT.

Kevin Magnussen startede sit forsøg på regnvejrsdæk, men efter kort tid kom han i pit og fik slicks på bilen. Og så gik det stærkt

Kevin forsatte over de 15 minutter og det gav bonus. Flere på banen fortsatte dog med at tage tid på danskerens kørsel med deres stopure. I første omgang forlød det, at tiderne ikke ville blive accepteret som en officiel rekord.

Senere på søndagen kunne DTC chef Peter Elgaard fortælle TV 2 SPORT, at forsøget er godkendt, og at Magnussen nu er noteret for banerekorden.

Den tidligere rekord som var tre år gammel lød på 1:07,049, Kevins nye rekord blev på 1:05,22

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Renault F1
  • Jyllandsringen
  •