Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Young Driver AMR startede 2016 sæsonen med et podie

FIA WEC 
22/04/16 

World Endurance Championshipi FIA World Endurance Championship
Ved sæsonåbningen på Silverstone i England, kunne Marco Sørensen, Nicki Thiim og Darren Turner slutte løbet 6 timers løbet på en tredjeplads, i deres Aston Martin Racing støttede Young Driver AMR-Aston Martin Vantage GTE. Tredjepladsen var samtidigt den første podieplacering for Young Driver AMR i GTE Pro klassen, siden deres debut sidste sæson, i den førende klasse i international GT racing.
 


(Foto: Young Driver AMR)

På Silverstone, hjemmebane for Aston Martin Racing, viste drengene fra Young Driver AMR et perfekt og fejlfrit løb og styrede mod en podieplacering gennem hele løbet. Efter seks timers løb, sluttede Sørensen, Thiim og Turner på tredjepladsen i den bedst placerede Aston Martin bag to Ferrari.
"Vi havde et rent race og lavede ikke nogen fejl - Det var nøglen til vores gode resultat. Specielt under vore pit stop, leverede holdet en super præstation - En stort tak til fyrene," siger Jan Struve fra Young Driver AMR.


(Foto: Young Driver AMR)

Efter den frie træning og kvalifikationen havde fundet sted i koldt og vådt vejr, forblev det tørt under løbet. Det var også et centralt element i løbet for Young Driver AMR.
"Vejret under løbet var en stor hjælp for os. Vi havde kæmpet lidt i det våde vejr, mens vores præstation på en tør bane var virkelig god. Nu kan vi rejse til næste runde på Spa-Francorchamps om tre uger, med en god mavefornemmelse. "


(Foto: Young Driver AMR)

Marco Sørensen
"Det var en meget usædvanlig dag for mig. I mere end halvandet år har jeg ikke været på podiet. Så tredjepladsen føles som en sejr. Hele vores Young Driver AMR-team gjorde et stort stykke arbejde i dag. Vores mekanikere var i verdensklasse. Men det var kun begyndelsen. "

Nicki Thiim
"Selv om det ikke rigtigt har set godt ud for os, de to foregående dage, holdt vi roen og kørte vores løb. Konkurrencen var utrolig hård, og vi er stadig i en lærende fase. Men både besætningen og vi tre kørere gav vores bedste. Sammen har vi fortjent podiet."

Darren Turner
"Det er en god start på den nye sæson. Og for mig personligt er resultatet helt specielt, fordi det var mit første løb i Young Driver AMR bil #95. Vi kørte i løbet af vinteren nogle gode tests med vores dæk partner. Selvfølgelig skal vi stadig lære en masse, men den nye pakke føles lovende. jeg ser frem til de næste løb."


(Foto: Young Driver AMR)

Young Driver AMR
www.youngdriver-amr.com


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Nicki Thiim
  • Silverstone
  • 17/04/16 - Silverstone - FIA WEC - FIA VM
  •