Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Superbike - DK

Steven Tirsgaard og Simon Tirsgaard deltager i 1. afdeling af DM på Jyllandsringen

Superbike - DK 
22/04/16 

Teamets 2 kørere deltager i den kommende weekend i 1. afd. af DM i Road Racing på Jyllandsringen, hvor de begge kører på BMW S 1000 R.
Afdelingen afvikles sammen med de forskellige bilklasser sammen med DTC.
 

Steven kører alle 4 afdelinger af DM i Superbike klassen, mens Simon kører fast med i den tyske IDM serie i Superstock 1000 klassen og nogle enkelte DM afdelinger, hvor disse ikke kolliderer med IDM serien.


Steven og Simon Tirsgaard
(Foto: Tirsgaard Racing)

Nu bliver det spændende at se, hvorvidt Steven og Simon kan følge med Superbike maskinerne på deres Superstock BMW S 1000 R cykler, der ikke er opgraderede som Superbike maskiner.

Trods de lave varmegrader i den kommende weekend håber vi på noget godt og spændende race, hvor Superbike klassen og Supersport klassen kører i samme heat.

Vi ser også frem til Kevin Magnussens optræden på banen, hvor han skal forsøge, at sætte en ny banerekord søndag eftermiddag.

Vi kører tidtagning lørdag kl. 12.40 og løb 1 kl. 16.00. Søndagens løb køres kl. 12.25.

Vi har Ryttergård lige ved siden af indgangen til højre langs med hegnet.

Tirsgaard Racing


Læs mere om:
  • Simon Tirsgaard
  • Steven Tirsgaard
  •