Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTM

Audi går efter første sejr

DTM 
27/04/01 

DTMAudi overraskede mange ved at komme godt i gang i DTM-sæsonen, efter at de sidste år havde store problemer med at hænge på Mercedes og Opel. Men at der er blevet arbejdet på raceren og der er kommet en større undervogn på raceren, ser det ud til at pilen peger opad for de privatindsatte Audi TT-racere.
 

Efter løbet på Hockenheim sidste søndag kunne de dårlig nok få armene ned igen. En 7. plads til Laurent Aiello og 10. plads til Christian Abt var noget nær optimalt for Abt-teamet efter den svære sæson sidste år. "Jeg er tilfreds og meget lykkelig," siger teamchefen for Abt Sportsline Hans-Jürgen Abt. "Vi har fået det optimale ud af denne weekend, især da bilen var helt ny, og først i sidste øjeblik blev færdig. Mekanikerne og kørerne har givet deres bedste," siger en meget tilfreds Abt.

Teamets bedste kort, franskmanden Laurent Aiello tror på at Audi nu kan vinde, og det vil være målet at opnå dette i år. Han lå inde i top-5 i første halvdel af løbet, men måtte senere falde tilbage på grund af et dårligt pitstop. Men Aiello og Audi-raceren har vist mere end rigeligt til at der kan tros på sejre. "Der er basis for at vinde løb," siger franskmanden direkte. "Man kan i de hurtige sving mærke at der er mere vejgreb og i forhold til sidste års racer, er det med det samme tydeligt at der er sket en markant forbedring," forklarer Aiello.

Så med lidt mere arbejde og justering kan Audi måske kravle op øverst på podiet.

Benji

Læs mere om:
  • Christian Abt
  • Laurent Aiello
  • Audi Sport Team Abt Sportsline
  • Hockenheim
  • 22/04/01 - Hockenheim - DTM
  •      ASETEK SIMSPORTS