Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Jan Magnussen indgår samarbejde med 3M

DTC 
20/04/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipJan Magnussen indgår strategisk samarbejde med 3M. Den 3-dobbelte DTC-vinders Chevrolet Camaro skal fremover folieres med produkter fra det verdensberømte amerikanske brand.
 

Jan Magnussen kan inden sæsonstarten på Danish Thundersport Championship præsentere endnu en strategisk samarbejdspartner hos Magnussen Racing Experience. Den 3-dobbelte DTC-vinder har netop indgået en aftale med det verdensomspændende brand 3M.


(Foto: Magnussen Racing Experience)

– Vi er enormt glade for den nye aftale med 3M og er stolte over at være valgt som rullende display for nogle af selskabets mange produkter, lyder det fra Jan Magnussen.

Samarbejdet indebærer, at racerbiler, lastbil og andre køretøjer i Magnussen Racing Experience i 2016-sæsonen vil være beklædt med bilindpakningsfolie fra 3M.

– 3M er produkter af absolut højeste kvalitet. De vil være de bedste indenfor deres felt, blandt andet gennem udvikling og innovation. På den måde matcher 3M's mål de visioner, vi har i Magnussen Racing Experience, forklarer Jan Magnussen.

Omfattende samarbejde
At Magnussen Racing Experience er storforbruger af bilindpakningsfolie er ingen hemmelighed. Teamet lancerede nemlig i 2014 et unikt sponsorkoncept, hvor forskellige samarbejdspartnere kan få fuld identitet og dermed maksimal eksponering og PR-værdi til hvert enkelt løb.

Jan Magnussens racerbil vil således fremstå i mindst tre forskellige designs i årets udgave af DTC, hvor de fleste teams nøjes med ét. Partnerskabet med 3M er med andre ord af omfangsrig karakter.

– Vi ser frem til samarbejdet med Jan Magnussen og Magnussen Racing Experience, som udover at være ambassadør for et af vores vigtige produkter også skal levere nogle spændende og underholdende motorsportsoplevelser til vores kunder, lyder det fra Christian Larsen, Nordisk Produktchef hos 3M.

Mere end 90.000 ansatte
3M, som blev grundlagt som Minnesota Mining and Manufacturing Company i 1902, er i dag et multinationalt selskab med aktiviteter i mere end 65 lande. Produkterne spænder fra stort set alt, hvad der kan klæbe (tape, folie, gule Post-It-sedler, plastre m..) til bil- og bådpleje, health care- og rengøringsprodukter.

Selskabet havde i 2015 en omsætning på mere end 30 milliarder dollars og har 90.000 ansatte på verdensplan. 3M har hovedkontor i Maplewood, Minnesota, hvor selskabet breder sig over næsten to kvadratkilometer campus fordelt på mere end 50 bygninger.

Jan Magnussen Racing


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  •