Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Jerkel Racing udvider programmet

Yokohama
1600 Challenge 

19/04/16 
Yokohama

Jerkel Racing går en meget spændende weekend i møde, når teamet stiller til start i Jyllands Ringens åbningsløb d. 23 og 24 april. Kenneth Jerkel vil igen i år være at finde bag rattet i hans Suzuki Swift Sport med startnummer 21 i 1600 Challenge, men i år får han følge skab af hans mor Brigitte Klintskov Jerkel som stiller op i en Peugeot 207 med startnummer 4.
 

Derudover debuterer Kenneth Jerkel også i Special Saloon hvor han også køre i 1600 Challenge Swiften, dette sker blandt andet for at få mere køretid i bilen, da langt de fleste køre i 1600 Challenge har været ude og teste inden sæsonstart, så her ser teamet en mulighed for at indhente noget af det tabte, da hverken Kenneth eller Brigitte har været ude og teste i år.


Kenneth Jerkel og Brigitte Klintskov Jerkel

En anden grund til at Kenneth kører dobbelt program til åbningsløbet er for at forberede sig til sæson start i Danish Endurance Championship, hvor Kenneth også stiller op i en Suzuki Swift Sport. Her skal han forsøge at vinde mesterskabet i Division 1, så Kenneth håber at dobbelt programmet til åbningsløbet vil kunne banke rusten af ham, så han er 100% kamp klar til når det første løb i Danish Endurance Championship køres på Ring Djursland tre uger efter åbningsløbet på Jyllands Ringen.


(Foto: CN Photo)

For Brigitte venter en helt ny verden, når hun skal ud på den helt nye asfalt på Jyllands Ringen og træde gaspedalen i bund. Brigitte er til daglig politiker for Det Konservative Folkeparti, hun er første suppleant til folketinget for Brian Mikkelsen, sidder i Greve byråd og Region Sjællands regionsråd. Nu skifter hun de til tider langhåret politiske debatter ud med de knivskarpe dueller i 1600 Challenge. Brigitte er helt ny i motorsportens verden og har ikke tidligere kørt racerløb. Hun deltager både i Rookie mesterskabet, Oldboysmesterskabet, Ladies Cup, og det samlede mesterskab i 1600 Challenge. Brigittes målsætning for weekenden bliver i første omgang at gennemføre de to løb i 1600 Challenge, og få en hel racerbil med hjem til Greve igen.

Jerkel Racing er også meget glade for at kunne præsenterer teamets nye racer mekanikere Sebastian Lindhardt Gulmark, Jonas Schouw Jensen og Peter Thane Mikkelsen. Det er ikke nogen hemmelighed, at Jerkel Racing er et af de mindste racer teams og kører på et meget lavt budget. De sidste tre år har de ikke rigtig haft nogen racer mekaniker med på holdet, så teamet er rigtig glade for det nye sammenarbejde og meget spændte på hvad det kan føre til.


(Foto: CN Photo)

Jerkel Racing ser meget frem til en rigtig god weekend på Jyllands Ringen, hvor alle skal være mere end velkommen til at komme ned forbi teltet og se bilerne og få en snak med Kenneth og Brigitte samt hele teamet. Til dem som ikke skulle have mulighed for at kigge forbi Jyllands Ringen, så bliver løbene søndag vist live på TV2 Sport i tidsrummet fra klokken 12:00 til klokken 17:00 hvor man også kan følge sæsonstarten i Danish Thundersport Championship og se Kevin Magnussen forsøge at sætte ny bane rekord i en Renault RS01.

Jerkel Racing


Læs mere om:
  • Brigitte Klintskov Jerkel
  • Kenneth Jerkel
  • Jyllandsringen
  • 24/04/16 - Jyllandsringen - Special Saloon
  • 24/04/16 - Jyllandsringen - Yokohama 1600 Challenge
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: