Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Team Edstrøm’s Racing er klar til Åbningsløbet

Special Saloon 
19/04/16 

Den forsvarende dobbelte YTCC mester, Brian Mikkelsen, er klar til Åbningsløbet i Special Saloon Car.
Teamet har gennem vinteren ombygget en BMW M3 til ræs, så den passer perfekt ind i den nye Super Touring klasse i Special Saloon Car mesterskabet.
 

Til Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen er der i skrivende stund 18 deltagere, hvoraf 5 er tilmeldt i samme klasse som Team Edstrøm’s Racing.

Special Saloon Car mesterskabet køres over 5 afdelinger, og derudover supplerer Mikkelsen op med CRAA i YTCC, hvor bilen også passer perfekt ind i klasse 1.


(Foto: JJ Media)

I sidste uge havde teamet 2 testdage på Padborg Park, og efter en drilsk kobling om formiddagen på førstedagen, blev det til en god eftermiddag samt 2. testdag, hvor der blev kørt masser af omgange i bilen, og en rigtig god opsætning til bilen blev fundet.

Alt i bilen har været totalt skilt ad og der er bl.a. kommer Powerbox i fra HP Electronik, som alle elektriske funktioner såsom lygter og vinduesvisker på bilen kører henover. Derudover er bilen blevet lettet, så den den udnytter reglementet bedst muligt.

Brian Mikkelsen føler sig godt rustet til de nye udfordringer, hvor der ligesom i YTCC er store hastighedsforskelle på de forskellige klasser. Derfor kommer hans store erfaring fra bl.a. DTC og DEC helt sikkert også til gode, når han skal finde vej gennem trafikken.


(Foto: JJ Media)

Den hvide og sorte BMW får startnummer 103 i bagruden, hvis den ikke allerede er let genkendelig nok med det meget iøjenfaldende design.

Tidsplanen for weekenden er som følger (med forbehold for ændringer):

Lørdag:
Træning: 10.20
Kvalifikation: 14.35
Løb 1: 16.55

Søndag:
Løb 2: 14.40
Løb 3: 17.10

Team Edstrøm’s Racing håber at se rigtig mange som vil støtte op om teamet ude på banen, men hvis der ikke er mulighed for det, bliver løb 2 også sendt direkte på TV2 Sport samt TV2 Play.

Team Edstrøm’s Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Brian Mikkelsen
  • Jyllandsringen
  • 24/04/16 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •