Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

1600 Challenge

Omotorsport er klar til titelkamp

1600 Challenge 
17/04/16 

Brian Johannesen og Omotorsport er klar til titelkamp i Yokohama 1600 Challenge.
Bronzevinderen i DIF Danmarksmesterskabet 2015 har i vinterens løb gennemgået bilen fra ende til anden, og føler sig derfor velforberedte til Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen i den kommende weekend.
 

Holdet fra Laasby fortsætter i denne sæson med den samme Peugeot 207 som teamet har kørt med siden 2013, og som Brian kom bag rattet af ved sæsonstarten 2015. Grunddesignet er stadig det samme med grå og orange farver, mens der er kommet et par nye samarbejdspartnere på bilen.

I denne sæson bliver teamet støttet af:

Hera
Sannes MC
Laasby Kro
Søhøjlandets Malerforretning
Scanvo
Motorsportshop.dk
Laasby Teltudlejning
CSM


(Foto: JJ Media)

Sæsonen kommer til at løbe over i alt 7 løbsweekender, hvor der køres 2 løb hver weekend. Efter sæsonens 14 løb, kåres vinderen af DIF Danmarksmesterskabet.

I det ultratætte mesterskab, hvor hele 7 mand kæmpede om titlen ved finaleløbet i 2015, endte det som tidligere nævnt med en bronzemedalje til Brian Johannesen, bl.a. på grund af Pole Position samt Brians første generelle sejr i Yokohama 1600 Challenge.

Derved fik teamet den bedste afslutning på sæsonen som muligt – en succes som de håber at kunne tage med videre i 2016 sæsonen.


(Foto: JJ Media)

Tidsplanen for den første weekend lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):
Lørdag
Træning 9,55
Kvalifikation 14,10

Søndag
Løb 1 11,25
Løb 2 13,45

Vi håber selvfølgelig at se så mange som muligt ude på hjemmebanen, men hvis det ikke kan lade sig gøre, kan løb 2 også ses live på TV2 Sport samt TV2 Play.

Omotorsport

JJ Media


Læs mere om:
  • Brian Johannesen
  •