Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Værdifuld køretræning til ungt team

DM Rally 
13/04/16 

Danmarks yngste rallyteam er, Magnussen Rallysport, med Sebastian Magnussen/Tune bag ruskindsrattet, og med Oliver Saust/Viby med notebogen i codriversædet.
 

Eneste rally indtil videre for de unge drenge var et rally i Norge på sne og is, og nu var bilen så bygget om til asfalt set-up, da de skulle deltage i Rally Cimbern, som var 1. afdeling af Micro Rally Cuppen, ligesom det var 1. afdeling af DM og i Minirallysyd turneringen.

Prøvernes sværhedsgrad i dette løb hører til kategorien – MEGET SVÆRE – og til notekørslen kunne de to rally dedikerede drenge kører prøverne igennem i deres Renault Twingo, da Sebastian kan bruge hver eneste kørte meter som træning, til notekørslen kunne han vænne sig til at betjene bilen.

Som sagt, svære tekniske prøver at starte ens asfalt karriere op på, men Sebastian kunne tage masser af erfaring med fra dette løb, et sammenstød med en historisk hurtig Volvo 242 Turbo gav skrammer på dør og forskærm, men ellers var det kun positive elementer at tage med fra løbet, samarbejdet i rallykabinen fungerede upåklageligt, og for hver meter asfalt som Sebastian mærker gennem ruskindsrattet, der bliver han mere og mere dus med bilen, og hvordan han skal angribe en hastighedsprøve.

Vinder af klassen Micro Rally Cup blev rutinerede Michael Broberg Sørensen med Mette Jensen i codriver sædet i en Opel Adam, og han kørte naturligvis fra de unge rallydrenge på prøverne, sådan skal det jo være, men Magnussen Rallysport ser lyst på fremtiden – Rally er en fantastisk sport at deltage i, og efter Cimbern rallyet er lysten nærmest tiltaget.

Allan Post


Læs mere om:
  • Schleswig
  • 09/04/16 - Schleswig - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: