Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Perfekt rallystart for Opel

DM Rally 
12/04/16 

Jacob Madsen og Line Lykke tog klar sejr i danmarksmesterskabet
Landets mest talentfulde rallyhold, Jacob Madsen, Dianalund, og Line Lykke Jensen, Stenløse, fik det optimale ud af starten på årets rallysæson, da de i første løb til danmarksmesterskabet kørte deres Opel ADAM R2 ind på en meget klar førsteplads i mesterskabet for tohjulstrukne biler under 1600 ccm. I mål var de 16,5 sekunder foran nærmeste konkurrent, og i hele løbet placerede de sig i selskab med langt hurtigere biler som nummer 9 ud af 84 deltagende mandskaber.
 

Det skete, da første afdeling af danmarksmesterskabet i weekenden blev afviklet i det tyske Cimbern Rallye på slesvigske landeveje.


Jacob Madsen er er et kæmpetalent, der i Line Lykke Jensen har fået en erfaren codriver. Her styrer de deres Opel ADAM gennem et skarpt sving på en nordtysk landevej.
(Foto: Michael Eisenberg)

Ved midtvejspausen var Jacob Madsens og Line Lykke Jensens sejr dog alvorligt truet. Der var deres forspring nede på kun 0,6 sekund.

”Vi smed en stor føring, da vi skred ud og ramte et træ. Det kostede mere end et halvt minut at komme i gang igen, men i pausen fik vi udbedret skaden, og i rallyets anden halvdel kørte vi helt uden problemer,” fortæller Jacob Madsen, der følges tæt af Opel Motorsport i Tyskland.


Lykkelige og lettede: Jacob Madsen og Line Lykke Jensen glæder sig over sejren i første afdeling af danmarksmesterskabet, hvor en afkørsel med deres Opel ADAM let kunne have kostet dem løbet.
(Foto: Michael Eisenberg)

”Vi havde en del uheld sidste år, hvor vi blev nummer 4 i den tyske serie ADAC Opel Rallye Cup, men nu har vi fået en perfekt start på det danske mesterskab, og det giver en stor indre ro,” siger codriver Line Lykke Jensen.


Jacob Madsen og Line Lykke Jensen har som ambition i 2017 at deltage i europamesterskabet i rally for juniorer. Med sejren i første afdeling af danmarksmesterskabet i rally har de taget første skridt på vejen.
(Foto: Michael Eisenberg)

Næste afdeling af danmarksmesterskabet i rally køres 21. maj på de sydvestfynske landeveje, hvor Jacob Madsen og Line Lykke Jensen stiller op med deres Opel ADAM for at forsvare deres føring.

Opel Danmark


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Jacob Madsen
  • Line Lykke Jensen
  • Schleswig
  • 09/04/16 - Schleswig - DM Rally
  •