Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Fin start for John Frederiksen i årets første DM-runde i rally

DM Rally 
11/04/16 

Efter en 20 år lang pause fra de danske mesterskaber i rally fik John Frederiksen, Herlufmagle, med en fjerdeplads ikke bare et fint come-back, men også et godt udgangspunkt for at være med i kampen om mesterskabet i klassementet for 2-hjulstrukne biler med motorer på over 2,0 liter.
 

Det skete i det nordtyske ADAC Cimbern Rally, der blev kørt i Slesvig med Süderbrarup som centrum og med 84 startende biler i feltet.

- Vi var lidt rustne i starten, men efter de første hastighedsprøver fik vi den rette rytme i noterne og fik mere fart i bilen, så vi sluttede den første DM-runde med en fjerdeplads. Det er et tilfredsstillende udgangspunkt for de kommende fem løb i turneringen, sagde John Frederiksen efterfølgende.


John Frederiksen
(Foto: Morten Dam)


(Foto: Sophie Dam)

Sammen med co-driver Thomas Holm Hansen, Hylllinge, gennemførte John Frederiksen rallyets seks hastighedsprøver i tiden 00:38:15,1000 minutter, og holdets kraftfulde BMW M3 Compact arbejdede optimalt med alle 340 hestekræfter - og til stor fornøjelse for løbets mange tilskuere.


Thomas Holm
(Foto: Morten Dam)

- Der blev ikke behov for at skrue eller justere på bilen, den kørte perfekt ligesom vi blev bakket effektivt op af et godt teamwork. Det gav ro på de indre linier, mens vi sprintede gennem løbets relativt korte, men meget udfordrende og krævende hastighedsprøver. Så jeg er fortrøstningsfuld før de kommende udfordringer, sluttede John Frederiksen.


(Foto: Morten Dam)

Det bliver i første omgang det skånske rallysprint ”Lille Mats“ i Hässleholm den 1. maj, og dernæst anden runde af Danmarksmesterskabet i rally på Fyn den 21. maj.

Morten Dam


Læs mere om:
  • Schleswig
  • 09/04/16 - Schleswig - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: