Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Kenneth Madsen starter sit titelforsvar

DM Rally 
07/04/16 

Lørdag bliver det alvor for Kenneth Madsen (Ruds Vedby). Her indleder han nemlig forsvaret af sit Danmarksmesterskab i rally. Det kommer til at ske i Nordtyskland – i Slesvig helt præcist – for her køres Cimbern Rallye i et område, som Suzuki Motorsports hurtige kører kender godt fra tidligere løb.
 

”Der plejer at være gode hastighedsprøver i det område, men de sidste par gange, hvor jeg har været til start dernede, har jeg haft lidt småproblemer, som har drillet mig, men jeg håber på, at det denne gang er med flad pedal, at vi kører rallyet,” siger Kenneth Madsen.


Mette Felthaus og Kenneth Madsen starter på lørdag kampen om årets Danmarksmesterskab

Seks Danmarksmesterskaber er det blevet til. De to første blev vundet med Carina Møller (Herlev). De fire seneste med Henrik Dernoff (Ringsted). Denne har dog valgt at holde en pause, så det er nu Mette Felthaus (Horsens), der skal sidde ved siden af og læse noterne op.

”Mette og jeg har kørt et løb sammen, og jeg håber, at vi starter som det sluttede, for så skal det nok gå, for vi fik kørt os godt ind på hinanden,” siger Kenneth Madsen.

”Vi stiller til start for at få en pokal med hjem, men vi starter alle sammen fra nul nu. Det er et nyt kapitel, et nyt mesterskab, og det gælder om at bruge hovedet. Det er et forholdsvis kort rally, og der er mange konkurrenter, så vi håber på at kunne få både noget godt og noget sjovt ud af det.”

Det er en lille måneds tid siden, at Kenneth Madsen og Mette Felthaus kørte deres første løb sammen. Det var Saarland-Pfalz Rallye, som var plaget af is og sne.

”Det slipper vi heldigvis for denne her gang,” siger Kenneth Madsen, der også håber på at have fundet en løsning på de problemer, man havde med bilens benzinpumpe. ”Vi har valgt en helt anden løsning med strømmen, så vi slipper for en gentagelse.”

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
  • Kenneth Madsen
  • Mette Felthaus
  • Schleswig
  • 09/04/16 - Schleswig - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: